Rådet via Ron Head, 5 april, 2017

Rådet

via Ron Head

5 april, 2017

Vilken förvirrande plats

 

Vi skulle vilja att du gjorde en kort mental resa med oss, om du så önskar. På denna resa är du en gudomlig ljusvarelse som aldrig tidigare har varit på den här planeten. Du reser runt i galaxen och får syn på en planet som på ett strålande sätt är fylld med miljarder underbara livsformer, fantastiska oceaner, höga berg, vackra blommor, fåglar och fjärilar. Havens rev är som kaleidoskop fyllda av färggranna fiskar. Allt ser helt underbart ut.

Du frågar ljusvarelserna omkring dig om någon av dem någonsin har vistats på denna planet. Ett flertal säger att de har gjort det, men de varnar dig att, fastän allt ser mycket vackert ut, så kan det vara en svår upplevelse. Du tar beslutet att göra det i alla fall och arrangemang blir gjorda.

Nåväl, du vill inte ha hela baby-upplevelsen, så du manifesterar bara en kropp och sätter igång med utforskandet. Det är fantastiskt i haven, i skogen och på bergen. Men de mest underliga saker inträffar när du börjar mingla med de tvåbenta, vilkas kropp du har tagit till dig.

När du vandrar över en plats som du förstår är en marknadsplats, lägger du märke till de mest underbara dofter. Du hittar källan varifrån de kommer och du ser att andra köper små portioner av saker och äter dem. Du manifesterar några av deras mynt som betalningsmedel och kommer över några av läckerheterna.

När du går omkring där och äter, lägger du märke till att någon ser på dig med ogillande. När du ställer frågan varför, talar han om för dig att du inte borde äta det där. Vadå? Du blir helt förvirrad. Du får höra att det står emot något som heter en bok. Senare upptäcker du att det överallt på denna planet förekommer så många ’borden’ och förbud, att det nästan är helt omöjligt att hålla reda på dem. Och vidare, de förändras från ställe till ställe. Det förekommer till och med att saker och ting som på vissa ställen är straffbara, på andra ställen anses vara önskvärda.

Vilken galen plats du har valt att utforska. För att göra sakerna värre, märker du att de som tror på ett sätt är helt kapabla till att vara fullständigt intoleranta mot dem som tror annorlunda. Du undrar hur detta kunde ha uppstått. Vilket möjligt syfte skulle det kunna tjäna, förutom att hålla människorna separerade. Och då börjar du förstå.

Olikheter som hos andra folk och på andra platser förefaller som om de vore en bra sak att fira, används på denna plats till att vända människorna mot varandra. Gynnar det dessa människor överhuvudtaget? Du förstår inte hur det skulle kunna vara så. Gynnar det någon alls? Det förefaller som om detta har använts för att sporra vissa till att slåss med andra. Vem skulle kunna gynnas av detta?

Det förefaller som om de varelser som bor här, under en mycket lång tid har fått lära sig att tro att de saker som de hållit som sanna, var osanna, och de saker som de hållit som osanna, var sanna. Och det märkligaste är att nästan ingen inser att de själva är gudomliga skapelser, precis så som du är. De säger sådana saker gång efter annan, men de agerar som om de verkligen inte kan förstå att det förhåller sig så. Hur annorlunda de skulle handla om de visste. Hur mycket bättre skulle deras liv vara? Men du upptäcker också att det förekommer en växande tendens att börja se saker och ting så som de verkligen är.

Det är enkelt att älska skönheten på denna plats. Det är mycket svårt att förstå varför de som lever här behandlar den på det sättet de gör. Av alla platser som du har sett på dina resor, är denna den vackraste. Och ändå kan du enkelt se att den inte kommer att förbli det mycket längre till, om inte några drastiska förändringar görs. Det verkar nästan som om någon hade tagit ett beslut att förstöra så mycket som möjligt.

Kanske det var informativt för dig att komma hit och få uppleva detta, men du bestämmer dig för att avbryta din resa. Nästa gång ska du göra det till din uppgift att lära dig lite mer, innan du tar beslutet att ta dig en annan kropp någonstans.

Låt oss se nu, hur ska du dematerialisera dig…

 

 

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...