Rådet via Ron Head, December 2nd, 2018

Rådet 181202

Otroliga mängder förändringar

Vi har nyligen pratat om de otroliga mängder förändringar ni kommer att uppleva den här tiden. Och om ni håller ögonen öppna kan ni se det hända nu. Det har ännu inte nått sin fulla styrka. Och mycket av det undanhålls fortfarande för er, men ni kan vara säkra på att era liv verkligen befinner sin mitt i en enorm flodvåg av förändring. En del av detta måste inträffa eftersom gamla strukturer helt enkelt inte kommer att kunna fortsätta finnas kvar. Det som byggts på rädsla, kontroll och mörker kommer inte att kunna fortsätta. Alla förändringar kommer inte att vara behagliga för alla. Men ni är på väg mot den nya värld ni drömt om.

Så hur tar ni er igenom den här tiden? Vi skulle säga att ni ska ta hand om det ni behöver ta hand om här och nu. Öva på att idag vara den hjärt-centrerade varelse du lärt dig att du är. Ni behöver inte ta hand om allt som händer i alla andras liv. Ni behöver inte veta allt som händer i varje stad och varje land på er planet. Vi säger inte att ni inte ska vara medkännande. Vi säger att det kommer att finnas tillräckligt för er att känna medkänsla över just där ni befinner er. Det är därför ni är just där. Det kommer att finnas gott om medkännande hjärtan på de där andra plasterna. Och det är därför de befinner sig där. Din uppgift, om du väljer att tacka ja till den, är att förankra ljuset där du befinner dig. Men vi försäkrar er att era handlingar inte kommer att gå våra sekreterare obemärkt förbi. Tvärt om; ni själva, var ni befinner er, hur ni har det, vilka ni är – ni skriver historia som ni bara kan drömma om.

Vi ska påminna er om vad vi sa till er för bara några enstaka år sedan. Ingen trodde att ni skulle kunna åstadkomma allt ni gjort. Men det gjorde ni. Ni har förändrat ödet för en hel planet. Och den här förändringen sträcker sig så långt bort att det inte går att föreställa sig.

Ni är era egna frälsare. Ni har hjälpt till att skapa en ny värld. Ni är så långt det går att komma ifrån maktlösa. När ni vet detta kan ni inte misslyckas.

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...