Reptilska Gasande Skepp | Ivo från Vega via Sharon Stewart, 8 december 2021

 

 

Reptilska Gasande Skepp | Ivo från Vega via Sharon Stewart, 8 december 2021

 

8 december 2021

Reptilska Gasande Skepp

Visselblåsare William Tomkins talar om dessa skepp. En dam vände sig till honom på en konferens och visade honom bilder hon hade tagit av det här skeppet. Hon kunde se det, eller det gjorde hennes kamera. Ibland kan vår teknik se vad våra ögon inte kan.

När jag kör runt har jag sett blippar som visar sig vara några av dessa farkoster som flyger runt min stad. När jag kör har jag ett skepp som flygs ovanför mig av min Veganska bror Merton, så jag säger till honom att det finns en farkost där, han ser det i mitt sinnes öga och börjar leta efter en fjärdedimensionell vibration. En gång såg jag explosionen när han sprängde den. Han har fått flera av dessa skepp att störta liksom andra reptilfarkoster. Jag hör att de tas ut ur farkosten om de vill bli tagna som gisslan men om de inte gör det, ja, de dör de i sin farkost.

Jag pratade med en reptil i somras som sa att det är ett pris på mitt huvud eftersom jag har dödat så många av dem.

Dessa saker finns överallt, gott folk. Strunta i att det går ET:s runt och ni kan inte ens se dem. Det är för att era ögon är förvrängda. Jag har sett dem i naturen, jag har sett ett par röda pärlformade ögon som stirrar på mig och jag har fångat små spindlar och astralormar runt min lägenhet precis när jag tittar upp eller utanför ögonens periferi.

Det andra jag har sett är att det finns städer ovanför våra städer. Jag såg ett område som såg ut som baracker för att sova i och det fanns ett vattentorn som rann ut i floden i min stad. Det förklarade lukten som jag kände vid ett tillfälle i floden. Dessa baracker, tror jag, är precis utom vår synfrekvens och är förvrängda så att vi inte ska upptäcka dem, åtminstone de flesta av oss, och jag tror att det är därifrån dessa skepp och andra sjösätts. Inte från DUMBarna lika mycket, utan från dessa överliggande städer.

Ivo, kan du berätta för oss vad vi tittar på här?

Ivo: I själva verket, min älskling, det är vad det sägs vara, en reptilfarkost som gasförgiftar jordens människor till sinneskontroll och ultimat underkastelse.

Jag: Vad riktar dessa gaser in sig på?

Ivo: De riktar sig mot det limbiska systemet i hjärnan och det centrala nervsystemet.

Jag: Det limbiska systemet är den tänkande delen av vår hjärna, våra minnen, vår intelligens….

Ivo: Det är den del av hjärnan som kan använda dessa frekvenser som produceras av din akasha, din mentala kropp och din känslokropp. Hjärnan är som en dator som bearbetar alla dessa energier till den fysiska sfären för dig att använda. De önskar att ni ska använda mer av er reptilhjärna, som finns nära hjärnstammen, och mindre av ert intellekt, men speciellt er intuition.

Jag: Folk måste inse att vi har blivit uppenbart manipulerade för att vara fogliga, eller åtminstone om vi ska slåss, då är det inte emot dem. De gör detta, naturligtvis, genom att förvirra oss och ha vad som ser ut som människor som styr våra religioner, monarkier och regeringar. Dessa är inte sådana.

Hur många av dessa skepp finns kvar runt jorden, Ivo?

Ivo: Mycket färre än vad som tidigare redovisats.

Jag: Så ni skjuter ner dem?

Ivo: Inte så mycket skjuter. När vi ser dem fryser vi dem som finns i den. De kan inte röra sig.

Jag: Som de grå gör när de kidnappar människor.

Ivo: Rätt. Vi går ombord på skeppen, tar bort reptilerna och spränger skeppen i luften. Ibland ser ni detta eftersom ni har rapporter om ”boom”-ljud.

Jag: Ja, jag har hört ett eller två här. Min granne såg något falla från himlen en gång så jag sa bara till honom, ”Du blev visad … du fick se det.”

Ivo: Ja, vi skulle föredra att allt avslöjas i efterhand för jordens människor för då finns det ingen anledning till panik längre.

Jag: Det är sant, om du berättar för en jordbo medan det pågår kommer många av dem att bli för rädda.

Ivo: Så vi berättar för de starka. De som är redo att få veta eftersom de redan känner till dessa saker från tidigare liv.

Det andra ni måste notera är att era städer är ett enkelt och bekvämt sätt att manipulera människor. Det är lättare att gasa människor i antal i större städer.

Jag: Ja, det är därför Toronto är så liberalt och alla godkänner vaccinations I.D. Redan.

Ivo: Till exempel. Det som ses som progressivt beteende och mänsklig godhet används faktiskt i många fall för att skapa efterlevnad av deras onda planer. Och de gasar dessa städer mer än vad de skulle göra med ett samhälle på 200 ute i skogen.

Jag: Verkligen, träden ger skydd också eftersom de höjer vibrationen.

Ivo: Ja. Det är därför skogsavverkning måste upphöra på er planet. Ja, det har att göra med luften, men det har också att göra med planetens frekvens. När ni fortsätter att hugga ner träd förlorar planeten frekvens.

Jag: Så plantera träd!

Ivo: Deras chemtrails och geoteknik skadar också träden. Ni ser många granar som nu dör.

Jag: Ja, de orkar inte. De förgiftas också och vi behöver den ekologi de ger oss. Jag tror att så många människor bor i städer att de glömmer vad som faktiskt stöder dem på den här planeten. De tror att det är pengar. Nej, det är ekologin! Ja, men fortsätt sniffa gasen!

Så det här var fördummande gas som de spydde ut?

Ivo: En del av det. Det fanns även andra gaser som hindrade DNA från att utvecklas. En annan anledning till att de gasar er är att förhindra att det tredje ögat öppnas.

Jag: Det krävs mycket för att hålla en människa nere!

Ivo: Ja. Det fungerar inte heller eftersom många har tredje ögat öppet, vilket är vad de fruktar.

De vill inte synas.

Jag: De hatar när ljusarbetare får sina bröder att skjuta ner deras skepp! LOL

Ivo: Det gör de.

Jag: Det kan ni också göra. Det började med att jag såg silver/grå blippar på himlen. Jag lärde mig att känna igen skepp på himlen, bara genom att se små bitar av dem, och sedan kunde jag kalla på min bror som jag vet är där, men i ditt fall kan du kalla på GFL eller dina guider om de arbetar med dig, och många har guider i GFL. Berätta bara för dem. Om du har tur kan du se den explodera också. Jag gjorde det en gång.

Ivo: Rätt. Det finns så många saker ni alla skulle kunna göra för att kämpa för att hålla er planet vid liv, men så många tror inte på sina förmågor. Skicka din kärlek till döende träd. Be GFL att undersöka rörelser på himlen. Använd din intuition. Känner du att något finns där? Kan du lukta något? Kan du känna något? Be att få undersöka det. Ju mer du gör, desto bättre kommer det att fungera. Tro på dig själv och dina förmågor. Var inte rädda.

Jag: Allt börjar med lite i taget.

Ivo: Det finns så många sätt du kan hjälpa oss och engagera dig på. Att prata med dina vänner på Facebook är bara ett sätt. Det finns så många fler. Snälla engagera dig och låt oss avsluta denna mänskliga katastrof. Kalla på mig om du vill. Du litar på mig. Jag kan hjälpa till att få krafter att samarbeta med dig.

Jag: Tack, Ivo. Låt oss få bort dem från denna planet! Alla gör ett försök den här veckan. Titta upp i himlen och be ditt högre jag att visa dig. Det kan vara en liten fläck, men gå på den.

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...