Saint Germain via Linda Dillon – 6:e oktober

StGermainVioletGlobe2

Avskrift ~ St. Germain: Omfamna Er Lust/Längtan, AHWAA, 6:e oktober 2016
En Timme med en Ängel, 6:e oktober 2016

Linda Dillon: Kanal för Rådet av Kärlek

Steve Beckow: Värd, Inlight Radio

 

Steve Beckow: God kväll, Linda. Jag har just fått min Jesusbok, jag har läst det första kapitlet och jag är trollbunden. Kan jag läsa några rader?

Linda Dillon: Bra. Underbart! Yahoo
SB: Det tar upp frågan jag hade. Frågan om vi hamnar i den femte dimensionen? Vi hamnar inte i den femte dimensionen, utan vårt medvetande expanderar tills det ansluter med den femte dimensionen. Jag antog att vi skulle till en plats, där allt redan var förberett. Så jag frågade mig själv, vad ska vi göra? Hur gör vi för att bygga Nova Jorden? Och Jesus svarade så här:

”Ni hamnar inte i den femte, sjätte eller sjunde dimensionen, där allt är iordningställt. Detta är inte något prefabricerat. Även om många faktorer redan finns där, så finns det också faktorer som absolut kommer att utebli, när ni lämnar det gamla paradigmet bakom er, i den tredje dimensionen.

”Och det är goda nyheter för oss alla, och säkerligen för alla er. Ur drömmarna kommer det ni väljer att skapa och samskapa. Och enheten av ert väsen, och enigheten i kretsen av det ni vill ta fram beträffande omgivningen, byggnader, situationer, institutioner och sätten att göra saker på.”

Det besvarar den stora frågan perfekt! Så, Linda, tack så mycket för den här boken.

LD: Var så god! Och att höra dig läsa det, Steve, får mitt hjärta att svälla och mina ögon att tåras, eftersom det verkligen känns som om vi har talat direkt, både om vår individuella plan och våra enskilda frågor, och den verkligt stora planen – den gudomliga Planen – och våra större frågor i termer av, ja, hur fungerar det? Hur verkar det? Så, tack.

SB: Så, jag har läst igenom kapitel ett, och kommer troligen att läsa igenom hela boken inom ett par dagar. Nu, i dag har vi St. Germain. Jag förstår att han är intresserad av att ta itu med de här frågorna. Det största vi har att förhålla oss till, som vi alla önskar få hjälp med, är när det gäller att använda det Gudomliga, i motsats till vår egen önskan för nöjes skull, eller vad säger du. Innan vi kontaktar St. Germain, är det något du vill säga, Linda?

LD: Nej, jag tror att du har sagt allt. Jag tror att St. Germain har några riktigt bra – för mig i alla fall, eftersom jag har mediterat om detta under ett par dagar – och överraskande insikter. Och jag vet inte varför i hela friden jag skulle bli förvånad, eftersom ärkeängeln Michael har uppmuntrat oss att verkligen drömma stort. Jag menar, i hela Jesusboken uppmuntras vi verkligen att drömma stort. Och sambandet mellan våra drömmar, våra önskningar och våra skapelser blir – särskilt just nu – mer och mer centrala, när det gäller att föras fram till konkreta åtgärder, som hur vi går till väga. Så det kommer bli mycket intressant att höra vad han har att säga. Jag tror att jag kommer att lyssna senare (skratt).

SB: Ja, jag antar att han kommer att omtolka de Vedantiska Råden, att alla önskningar kommer att tas bort, eftersom vi är här på den nya jorden för att köra Skaparens Race som Guds Barn. Så jag är mycket intresserad av att höra, vad han kommer att säga.

LD: Du vet, så mycket av det vi trodde var solitt, gamla övertygelser som vi har använt som referenspunkter, som begrepp, för att kunna fortsätta vår resa, har under de senaste åren blåst iväg.

SB: Ja. Och det kommer att fortsätta.

LD: Ja, så är det. Gör dig klar!

SB: Jag tror att vi har flytt från vår omgivning, flytt från våra vänner och familjer och blivit sadhus eller renunciates (hinduisk asket el yogi, övers. anm.) Men vi flyr inte från vår omgivningen längre.

LD: Vi flyr inte, vi skapar den, vi omfamnar den. Vi är den!

SB: Och, det är en stor förändring. Nu får du förbereda dig … slappna av.

Och när du är klar kommer vi att välkomna St. Germain.

St. Germain: Hälsningar, JAG ÄR. Är det ett bra sätt att börja på?

SB: Det är klassiskt. Mycket bra. Tack.

St. Germain: JAG ÄR och du är och vi är och JAG ÄR. Välkommen. Ja, jag är St. Germain. Och jag förkunnar detta – i glädjen, freden, överflödet, spänningen, undren, vördnaden för existensen – för när ni bara tar er tid, i någon verklighet, i någon dimension, för att helt enkelt förklara er JAG ÄR Närvaro, då gör ni inte bara anspråk, ni förankrar, ni expanderar, ni anpassar er med ert Högre Själv, ert Universella Själv, er JAG ÄR-närvaro. Och detta, mina älskade vänner, tar er till sanningen – inte bara till sanningen om vilka ni är – utan till sanningen.

Och ja, det har funnits många omvägar, många missförstånd. Eller, låt mig vara tydligare, det har funnits många överenskommelser, det som kanalen har kallat föreställningar, situationer, institutioner, trossystem som var användbara i ert gamla rike. Men då ni utvecklas, stiger upp, blir vana vid er Novavarelse, och samskapar Novajorden med oss, då blir många av dessa tidigare föreställningar skiftade, hamnar så att säga, vid sidan av, eller omvandlas och transmuteras – till en annan nivå av förståelse.

Låt oss börja denna diskussion i dag med en inbjudan till var och en av er – Ljusarbetare, Gaianer / Terraner, hybrider överallt, för att omfamna er längtan som om den vore det mest värdefulla guld ni kan tänka er. Det kanske till och med är ametister! Och, vad menar jag med det?

Ni förstår – vi har diskuterat detta med er – att er djupaste, största, mest ändamålsenliga, inneboende, individuella och kollektiva, är er resa tillbaka till Modern/ Fadern av Ett. Allt annat är komplement. Men det här, den omfattande resan tillbaka till Ett, tillbaka till Allt, är en resa av upptäckter, av erfarenheter genom spelen och av att vara i kroppen – det är en majestätisk upplevelse. Oavsett om ni är kungar eller fattighjon, slavar eller ledare, så är det lika.

En del av er existens, en del av hur ni reser tillbaka till Ett, är genom denna cykel och att existera i kroppen – i denna resa genom livet som ni skulle göra. Längtan, medfödd och medveten, efter att vara i linje med, att vara på den rätta vägen tillbaka till hjärtat av Ett, finns inom er. Det är en del av vilka ni är – det är inte bara ert andliga DNA, utan det är ert DNA, bokstavligen.

Och jag vill att ni ska tänka på det jag säger. Bokstavligen, är er biologiska, upphöjda, transmuterade, Ljuskropps, Ljusarbetares, Kärlekshållares själv, inbäddat i denna längtan efter att komma i linje, för att ansluta till resan tillbaka till Kärleken. När ni bekräftar, ansluter, förankrar, genomför och börjar leva enligt denna önskan, då är ni verkligen på väg. Så ofta, hör jag från många av er, ”Kära St. Germain, kan du berätta vad mitt uppdrag och syfte är?” Och detta skickas, frågas och begärs, från renheten, älskvärdheten, ömheten och kärleken av vilka ni är.

Så jag vill inte på något sätt förminska denna fråga. Men, mina kära vänner, när ni verkligen erkänner i ert heliga själv, att ert uppdrag och syfte hela tiden, alltid är att återvända till Ett, då börjar allt annat verkligen att falla på plats. Men, när jag säger att saker faller på plats, så menar jag inte, eller är så naiv att jag tror att allt är enkelt – för det har det inte varit och det är det inte – även om det kunde vara mycket lättare än vad ni gör det till. Märk väl att jag säger, vad ni gör det till. Och, vi kan prata om det en stund.

Men när ni är medvetna om er innersta önskan, som är återanslutningen till kärleken, då tillåter det er – lovar er, uppmuntrar er, även puffar till er, stöttar er – för att koppla ihop varje handling, varje tanke, varje känsla, allt ni vill genom denna längtan. Och, det liv ni lever just nu – eftersom jag vill vara praktisk – den övergripande längtan som sedan leder till hur ni styr ert liv.

När ni drömmer – verkligen drömmer, inte bara önskar/längtar – då anpassar ni er till sanningen om vilka ni är. Många av er har inte helt gjort det – men börjar, och det är en del av vad dagens samtal handlar om – ni inte har gjort den totala anslutningen, mellan lust/längtan, beslutsamhet, skapande och handling. Ni har inte gjort kopplingen mellan lust/längtan, beslutsamhet och vilja.

Lust har haft, som i tidigare konversationer vi haft med er, ett dåligt rykte, eftersom det så ofta i världen – och vi talar inte bara om den eller den kulturen, inte bara det eller det trossystemet – det har varit den övergripande uppfattningen, att lust inte är positivt, att lust är fel. Som när folk pratar om total passionerad lust, hänsynslös lust.

Så det har funnits negativa förtecken, mycket beroende på att ni känner lust eller lusten efter något som är olämpligt, och inte är i linje med sanningen om vilka ni är. Men i själva verket, om ni verkligen är i linje med den gudomliga lusten – er inre lust/längtan, och implementerar den i er riktning, för det ni verkligen gör då, är att ni riktar in er själva för att komma i linje med den rätta vägen, direkt tillbaka hem.

Lust/längtan har implanterats i själva själens design, för att ge er en mycket viktig, relevant inriktning, med information om hur ni – i den här fysiska verkligheten av livet – kan styra ert liv. Om ni inte vill det, om ni inte riktigt, i den renaste bemärkelsen, känner lust för något/längtar efter något, varför i hela friden skulle ni ens sträva efter det, eller göra det?

När jag berättar om det här, menar jag inte att de lägre energierna – i termer av lust med lägre vibrationer – inte måste uppmärksammas eller åtgärdas. Men det finns en del grundläggande längtan/lust, som ni behöver hålla fast vid, eftersom det stöder er under den här resan. ”Jag har lust att äta” – inte nödvändigtvis tre mål om dagen – det är en mycket västerländsk tradition. Men, ”Jag längtar efter mat, jag längtar efter vatten, jag önskar få luft. Jag längtar efter tak över huvudet.”

Allt detta är mycket praktiska önskemål. Men det är också längtan efter att hålla er i form, så att ni verkligen kan anpassas till, sträva efter, leva, göra anspråk på, komma till sanningen om vilka ni är. Om ni tänker tillbaka – vi har tidigare pratat om detta – och ja, jag vet, det kommer att bli ytterligare diskussioner om kärnfrågor och hinder för upplysning (vansas) – men om ni grävt tillräckligt djupt för att åtminstone börja riva sönder och kasta skräp, då är ni på det klara med vad ni längtar efter, och det visar er vägen.

Om ni har lust att delta i grupper, som till exempel jobbar med djurriket, med elementens rike eller med mineralriket, så är denna lust/längtan, information och inriktning vilken är gudomligt inprogrammerad i er varelse, för hur ni kan gå vidare – i vilken riktning, med tanke på den storslagna mångfalden hos denna planet. Det lusten inte gör, det lusten inte tillåter er att göra – någonsin – är att köra över andra, att vara felaktigt auktoritär, ha felaktig kontroll över någon annan – eller att på något sätt tro, att det ni har lust med/längtar efter är mer acceptabelt, viktigare än någon annans lust/längtan. Låt oss börja där, kära Steve, och sedan gå vidare.

SB: Ja, tack, St. Germain. Och jag skulle vilja säga några ord, om du tillåter mig, att lägga till en kontext till det du nyss sa.

St. Germain: Ja!

SB: Okej. Om lyssnarna skulle vilja höra mer av diskussionen om denna lust/längtan efter att återvända till Fadern/ Modern, som finns på ett djupare plan än vårt andliga DNA, som du påpekade, är det en implanterad längtan i själen, för att sedan gå till Wiki, den första kontakten är väl någon Wiki, och att då söka i ”längtan efter befrielse” (inom citationstecken), i fotnoten (1).

Det faktum att vi har denna hemlängtan implanterad i oss, och att försöka ersätta den med hus, båtar, resor, diverse andra upplevelser och ägodelar, gör att vi alltid kommer till korta. Inget av detta kommer någonsin att kunna ersätta den, därför att längtan i själva verket är efter det gudomliga. Så om lyssnarna vill fortsätta diskussionen, för att ytterligare försöka förstå vad de olika traditionerna säger, så finns det där.

Och den andra saken jag ville överlägga med dig om, och föreslå, St. Germain – Jag skulle vilja veta vad du tycker om detta – jag ser det som om den ursprungliga andliga rörelsen vänder sig bort från världen – och från Gud. Vänder sig bort från lusten/längtan att expandera sinnet, och väljer fler ägodelar, i stället för att ta till sig Gud, så att säga. Är det ett korrekt påstående?

St. Germain: Det är helt korrekt. Du vet att jag har varit på planeten många gånger, och under långa tider. Och jag har definitivt levt, och upplevt många rikedomar, av alla sorter. Jag förstår den mänskliga historien, den mänskliga omvägen, och det sätt på vilket många människor avvek från denna väg, av vad jag skulle kalla, genuin längtan – längtan efter frihet och frigörelse – och blev fast och insnärjda i den fysiska världens rikedom. Ja, när du säger hus, yachter, palats, fordon, bilar och makt för maktens skull, så var det en avvikelse – ett avsteg från ert sanna själv. Och jag talar till alla er.

Nu, menar jag inte, som jag nyss sa, att er grundläggande längtan efter mat och husrum och basbehov, inte behövs. Så låt mig vara mycket tydlig, mina vänner, att en del av glädjen med att vara en ängel i spelet, att vara med i Skaparens Race, det behagliga med tropiskt eller arktisk klimat – är en del av glädjen med att vara förkroppsligad.

Men denna nivå, som utvecklats av mänsklig girighet, felaktig kontroll och habegär, bara för att äga, är en avvikelse från utformningen av det som ursprungligen var meningen – med Moderns Plan. Så det var aldrig meningen, det var mänskligt – kan jag säga en mänsklig anomali? Nu är detta ett mycket starkt ord, men jag säger det inte i syfte att vara kritisk, låt mig vara tydlig med det.

Nu, låt mig göra ett litet avsteg. För länge sedan då jag etablerade min fond, min St. Germainfond – som ni alla har pratat om till leda – så startade jag inte den på grund stämningen, mönstret, eftersom beteendet hos det mänskliga kollektivet vid den tiden, i själva verket var besatt av ägodelar – fixerade/besatta av den materiella världen. Nu förändras det. Och för att använda ditt uttryck, kära Steve, skiftar denna besatthet från det du anser om världen, eller den materiella världen, tillbaka till gudomlig längtan, gudomlig väg, gudomlig anpassning, gudomlig kärlek, Guds vilja.

Nu kommer jag att krångla till det. Det verkar som om varje gång vi har dessa samtal, oavsett om det är under ”Himmelska Välsignelser” eller ”En Timme Med En Ängel”, lägger vi till dessa saker som försvårar lite. Men låt mig göra det ändå, du vet hur jag älskar att reta dig, och att få dig att tänka efter!

Så just nu, och det du tycker om Skaparens Race, uppstigningen, skapandet av Novajorden och förankringen i en högre dimension, så uppmuntrar vi, frågar, stödjer, puttar till er – ja ni vet – för att leda och ta hela ert fokus till ett gudomligt syfte, ert hjärtas önskan – det är samma sak – som att vända sig till Guds Väg. Ja, det Linda har kallat Jesus Väg. Det Jesus har kallat Jesus Väg, och samtidigt vara helt engagerade, i och av denna värld. I och av denna värld på ett sätt, som inte har kommit ännu, men har förutspåtts under en lång tid – men det har inte varit status quo, under en mycket, mycket, mycket lång tid. Nu är det dags!

Så med klarheten i er längtan, med den inriktningen, med heligt ändamål genom hela myriaden av färger och strålar, kan ni också få den – kraften, den oändliga gudomliga viljekraften och kärleken – och vrida den till gagn för planeten; till planeten, som förankras för att skapas genom önskningarna. Och det kommer att uppstå familjer och vänner i gemenskap. Och den större bilden blir institutioner och samhällen.

Men ni förstår – och det gäller fortfarande – när jag var på planeten, och jag besöker den fortfarande, det som var mest kärt för mig, var familjen och vännerna – känslan av tillhörigheten, känslan av gemenskapen. För när det är kärnpunkten, blir sedan det subatomära i praktiken, det som blir förkroppsligat, allt kommer i linje.

När ni utgår från denna plats av kärlek i den materiella världen, med uttryck för hur ni lever, då finns verkligen himmelriket på jorden. Då existerar verkligen glädjen av att leva. Så, vad längtar ni efter, mina kära? Längtar ni efter att få slut på hungern på planeten? Längtar ni efter att ha en stuga i skogen, tillsammans med 20 av era närmaste vänner? Det är inte oförenligt.

Andra saker ni längtat efter som blivit fel så ofta, beror på dualiteten och polariteten av det gamla tredje. Ibland när ni längtat efter något, trodde ni att ni önskade det kraftfullt och fullt ut. Men när det hände, fick ni ofta känslan av att ni var tvungna att välja A eller B, något ointressant C – eller antingen/ eller. Och det är i sanning inte något att längta efter. Ni kan skapa genom hela spektrumet av möjligheter.

Ni har ett uttryck – och det gällde även för mig – att ”vara försiktiga med vad ni ber om, vara försiktiga med vad ni önskar”, eftersom det är en av de grundläggande punkterna i skapelsen. Så var tydliga och att låt hjärtat explodera med sanningen om vad ni verkligen vill – inte bara för att heala, inte bara för att kurera, inte bara för att fixa, utan av det som kommer att ge er extra, enastående, exceptionell glädje.

Så, för att gå tillbaka till mitt exempel med att leva i en stuga i skogen, med 20 av era bästa vänner, kan ge er den extraordinära glädjen, och att vidta åtgärder för att få stopp på svälten, kan också ge er extra glädje. Ni behöver inte – snälla, förstå detta – inte offra er. Detta är ett gammalt, utslitet och tråkigt synsätt. Jag menar inte offer i termer av ”Jag behöver inte godisbiten eller kakan. Jag offrar dem, eftersom jag är god.” Det är absurt, mina vänner.

Ni ska göra det som är bäst för era kroppar och era varelser. Det jag menar är, tro inte att ni behöver ta tillbaka eller återinföra trossystem som kräver att ni, eller som ni tror kräver att ni ska offra det ni verkligen önskar och vill ha, för kollektivets bästa. Om det är bra för kollektivet, för helheten, då är det bra för er och rätt för den gudomliga önskan, och då är det också bra för kollektivet.

Det finns en harmonisk design. Det är en harmonisk väv, där varje millimeter av trådarna är av gudomlig perfektion och är nödvändiga. Så det har aldrig varit, och kommer aldrig att bli, så att ni ska offra det ert hjärta längtar efter, för att ni tror att det är det ni måste göra. Det är ingen reflektion av den sanna längtan. Är detta förstått, mina kära vänner?

SB: Det är det. Och det du säger sätter bara igång en explosion inom mig, St. Germain. Det finns ett avsnitt i Bibeln som berättar att Kristus böjer sina knän inför Fadern, och ger tillbaka hela världen till Honom, så att säga. Och för mig är det det sista ögonblicket innan den totala återföreningen. Att ge tillbaka hela världen, är att ge tillbaka allt som själen skapat, ackumulerat eller sett, eller i något annat avseende arbetat med.

Att få uppleva det ögonblicket är min längtan, min passion, mitt hjärtas högsta önskan. Och samtidigt som jag utför ett simpelt arbete, så står jag oavsett i siffror och pengar till knäna – men jag vet inte vad arbetet kommer att medföra just nu. Det kommer mycket att vara av praktisk natur. Så här är jag, med en längtan efter att få uppleva det – precis som du sa – se till att svälten i världen upphör, och en längtan efter att vara Ett, men det verkar hamna i konflikt med varandra. Och jag tror, att det förmodligen kommer att finnas många ljusarbetare som kommer att hamna i samma situation. Vad vill du säga till oss, med tanke på detta dilemma som vi verkar hamna i?

St. Germain: Vilket härligt dilemma. Det är inte, ur mitt perspektiv, ett dilemma. Tänk på vad du har sagt, min vän. I slutet av resan – din stora resa, vi kan kalla den ”Steves Stora Resa” – som du utför i den här världen, för att ge tillbaka till Fadern. Nu har du valmöjligheter. Vill du ge tillbaka den praktfull till Fadern, eller någon medioker variant, eller skulle du vilja ge tillbaka något gyllene, vackert, fyllt med kärlek, som ett uttryck för kärlek, eftersom den verkligen representerar denna längtan av att komma tillbaka till kärleken – att komma tillbaka och återförenas?

Det behöver inte diskuteras. Klart att du vill ge hela utbudet av ”Steves Stora Resa” med det mest fantastiska utförandet, du någonsin kan tänka dig. Ingen av er kom hit – inklusive jag själv, förresten – ingen av er kom hit för att leva ett mediokert liv. I vissa livstider, har det uppstått omvägar från sanningen om ”längtan”, som har varit fruktansvärda. Och vissa livstider har ni hållit fast vid denna längtan, men det har då medfört brutalitet, förödelse, tortyr, svält, sjukdom, och så vidare.

Men, vem vill ge det till Fadern? ”Fast, jag offrat en hel del. Ja, och det uppstod en hel del blodspillan och ja, hela världen jag lämnar till dig är helt blodig och fylld med kaos men snälla, låt mig komma tillbaka igen. ”Nej, det vill ni naturligtvis inte. Ni vill att den ska vara så fullständig som möjligt. Och ja, en del av det lidandet kommer att återintegreras och omvandlas på ett sätt som ni inte ens kan föreställa er – på ett sätt som inte ens jag kan förstå helt och hållet.

Men en del av denna förberedelse, om ni kan tänka på alla era livstider som en förberedelse för detta ögonblick, då vill ni att det ska vara så rent, så kärleksfullt, så ljust, så strålande som det bara kan. Vad kan vara mer strålande än att kunna säga – både till er själva och till Ett, ”jag uppfyllde en liten del av Moderns Dröm.” Jag kan försäkra er, mina vänner, Moderns Dröm var aldrig att människor skulle gå hungriga – aldrig att de skulle ha smutsigt vatten. Den bestod aldrig av att ni skulle ha kaos och krig.

Så jag ber, berättar, inbjuder och stödjer er alla, för att ni ska vända er till världen med de renaste och klaraste önskningarna. Detta engagemang för världen, som ni ibland kan tycka är överväldigande och även omständligt, – när det gäller så stora saker, som healandet av hunger. Men när man har att göra med praktiska saker, kan det kännas frustrerande, tråkigt, omständligt, irriterande, och därför är det så viktigt att återvända – till huvudsaken – inte bara beträffande ert uppdrag och syfte, utan också beträffande er längtan, ert ändamål, er avsikt, så att ni kan delta i världen och ibland få känsla för detaljer. Men om det är närmas med kärlek, med ödmjukhet, med tydlighet, för att hålla koll på vad som verkligen händer, då fulländas allt, ni upplever varför ni är här, eftersom ni upplever kärleken.

Så även när ni sitter i ett rum, vi försöker vara praktiska, ni försöker komma på vad ni kan göra åt världssvälten, vägarna för transport, distributionen – och det finns tusentals människor som arbetar med detta, och alla gör så gott de kan, och några sliter sitt hår eftersom tågen inte går där – fortsätt då att komma tillbaka till vilka ni är, till era hjärtans längtan om vad ni verkligen vill åstadkomma.

Nu är det också naturligtvis viktigt, att hålla koll på vad ni vill åstadkomma – men jag hänvisar åter igen till det jag sagt tidigare. – ”Er önskan är inte mer värd än någon annans”, det gäller även ledarskap, mentorskap, förvaltning – så låt mig vara fullständigt klar med det. Någon måste köra bussen. Men när ni tänker på processen, för att se till att den omfattar allt, med vänlighet, omtanke, förståelse, tålamod och ömhet, samtidigt med alla dessa gudomliga egenskaper, som kommer att börja utspelas och testas.

Och det är därför det är så viktigt att denna längtan, av vilja och kärlek får en tydlig inriktning. Eftersom det kommer att bli – jag vet, eftersom jag haft ett mänskligt liv – det kommer att komma tillfällen, då den mänskliga övergången blir frustrerande. Som när ni säger, ”Jag är här för att skapa en ny planet. Varför i hela friden skulle jag spendera några timmar med att försöka förstå obetydliga detaljer”. Och en del av er kanske säger; ”Ni förstår, jag känner mig trygg, jag är okej, jag är omhändertagen. Jag ska bara resa någonstans och ta det lugnt.” Apropå det … ni trodde jag skulle säga, bli ”arg” eller hur?

Beroende på var i detta ni befinner er, kan det vara det bästa ställningstagandet, eftersom det inte tjänar ert högsta goda att fortsätta, beroende på om känslan är att ni är en belastning, eller om ni gör världen en tjänst. Vi har pratat och pratat och pratat med er om balans, och om behovet på Novajorden och som Novavarelse: arbeta, leka, familjen, hälsan, vara overksam, andlig strävan. Det är inte meningen att vara arbetskrävande.

Så, om arbetet blir ett berg av frustration, vänder er bort och kom tillbaka uppdaterade. Denna plan, denna dröm från Modern är redan under avslöjande. Ett litet uppehåll, för att andas, för att anpassas till att vara i Kärlek, är inte bara nödvändigt utan önskvärt. Så ni kommer att bo – ibland det kommer att kännas som om ni lever i två världar – men ni finns i mixen, i en harmonisk återvävnad från båda världarna.

SB: St. Germain, det kommer att finnas människor som kommer att vända sig till Ljusarbetarna för att bli medvetna om vad som händer i världen, men reagerar starkt på sådant som Moderns Plan. De kan vara flyktingar, med andra ord från Kabalens plan, och de kan ha färska minnen av Hitlers plan. Och många av de andra stora planerna som har funnits, Stalins plan – jag skulle kunna fortsätta i det oändliga – med planerna av korruption. Och nu får de veta att de ska ansluta sig till Moderns Plan. Vad säger du till folk som kommer med dessa öppna sår, från ha följt andra planer och känt sig förrådda?

St. Germain: Först och främst måste såren från kriget läka. När någon ligger på marken och blöder, vare sig det är från en duell eller genom falska planer – en auktoritär regim – och då, låt mig vara mycket tydlig, då inkluderar jag planen av den gamla tredje dimensionen. Men jag säger också till er, åstadkom först den medicinska healingen – kom ihåg att jag är healingmästare – och i ert nuvarande medicinska system har ni ett system där ni bestämmer om någon behöver akut vård eller bara lättare omplåstring, eller lite omvårdnad.

Prioritera befolkningen. Och ni prioriterar inte genom att säga; ”Vill ni komma hit? Är ni i linje med Moderns Plan? Är ni i linje med kärleken?” Det kommer aldrig att fungera! Ni handskas med människor, ni omfamnar människor, ni botar människor, ni engagerar människor i avslöjandet.
Inte utifrån var ni befinner er, inte utifrån hur bekvämt det känns, utan från deras utgångspunkt. Ni pratar inte kvantfysik med förskolebarn. Och vi avvisar inte någon varelse. Men ni måste engagera er på ett kärleksfullt sätt, med beteenden som reflekterar, inte er egen plan, utan den där de befinner sig.

Så om de ligger på marken, hungriga, blödande och misshandlade, då börjar ni inte från en plats som kan orsaka ytterligare skada, eller reaktivitet. Ni engagerar dem genom språket – Kärlekens språk (Saedor) eller kanske genom Galaktiskt språk (Perro) – vilka möjliggör att kommunikationen verkligen kan påbörjas. Att inkludera de som har varit, antingen medhjälpare, förövare eller offer, i dessa olika planer – däribland planen av det gamla tredje – ni engagerar dem är genom att erkänna dem och heala dem. Ni engagerar dem genom att vara vänliga, kärleksfulla och omtänksamma. Ni är inte någon Mullah som säger; ”Ni måste följa mitt trossystem annars så får ni ingen mat.”
Det är inte kärlek. Förstår ni vad jag säger?

SB: Ja, helt klart. Det som är involverat i healing är en svår fråga. Jag tror att jag har blivit på det klara med en kärnfråga, till exempel, vasanas – Jag har upplevt det ett antal gånger – och sedan kommer det igen. Eller då några vasanas som finns djupt inom mig kommer upp, som jag inte hade någon aning om att de existerade. Jag ska ge er ett exempel. Jag förlorade ett kort häromdagen, ett kort till en tvättstuga med en insättning på ungefär $30,00, och jag blev ganska upprörd. Och när jag insåg verkligheten av att förlora något, att drabbas av förlust, var en av de tidigaste upplevelserna jag hade som barn; en av de tidigaste insikterna angående min syn på världen som idyllisk. Så jag vet inte hur jag kan bota dem, så att säga, genom att tro, eller från effekterna av en tro, eller en vasanas. Förstår du vad jag säger?

St. Germain: Det du gör, min vän, är att du utvecklar nya mönster. Först av allt, du – eller någon annan – healar inte någon. Ni vet det. Ni healar er själva. Men, genom samverkan av vänlighet, kärleksfullhet och omtänksamhet, kan ni heala båda parter. Så när du … du behöver inte säga det högt, men låt oss använda ditt exempel. Det ligger någon på marken, sårad och blödande som har förlorat allt. De har förlorat sin gård, de har förlorat sitt land, de har förlorat sina barn, de har förlorat sin försörjning. Jag talar om många flyktingar. Situationen är tragisk. Då ska du inte säga; ”Ja, jag vet hur förlust känns. Jag förlorade mitt tvättkort. ”Men du vet, och det är en gåva av Vasana, hur förlusten känns. Du vet hur det känns att förlora sin mamma. Du vet hur det känns att förlora en vän. Du vet hur det känns att förlora.

Så ni behöver inte säga till människan, ni ska inte visa deltagande med att, ”låt oss vältra oss i det och stanna kvar på denna plats av smärta.” Vi påstår inte att ni inte ska sörja. Det är nödvändigt. Men genom att vara vänliga, att nå ut med vänlighet och kärlek, att försöka nå ut med vänlighet och kärlek, detta utbyte av hjälpsamhet – det är hjärtats anslutning, det är inte en anslutning med pengar – det är en slags hänsynshandling, där två varelser eller en miljon varelser möts och säger, ”Det här var förfärlig. Det har varit smärtsamt och tragiskt och avskyvärt.”

Och tillsammans – utan att jag säger vad ni ska göra – stöd varandra – eftersom det så ofta är den subtila uppfattningen att healern på något sätt själv ska utföra healingen. Och så är det inte. Det är samstämmigt och ett kontinuerligt utbyte. Så ni fortsätter tillsammans. Och ni fortsätter på ett sätt som skapar en ny erfarenhet, av vad det innebär att leva. Men det nya erfarenheten raderar inte minnet av avvikelsen. Men det den gör är i linje med vad som är sant – en längtan hos alla varelser. Och den har stor uthållighet och kraft, min vän. Det är det som läker.

SB: Omformulera det till mig igen eller förstärk det. Att det övergripande, allomfattande meningen med livet, är med andra ord, att det är återgången till Ett, som vi har avvikit ifrån, så att säga, som läker. Förstod jag rätt? Eller, jag tror att jag har missat något.

St. Germain: Att komma samman är början på healingen. Samtidigt med det – eftersom den inte är splittrad; den är inte som en hackad lök – tänk på det mer som lager på en oskalade lök. När ni går framåt i healingen till samarbete, till gemensamma erfarenheter, till delad kärlek, delat medskapande, då ser ni helheten av skapelsen. Och den är inte segmenterad eller fragmenterad. Den rör sig, och det finns ett utbyte, så att det blir en helhet. Så det är inte, ”Nu healar jag. Nu är jag healad. Nu skapar jag. Nu tar jag fram min gudomlighet. Nu är jag kärlek. ”Nej, så fungerar det inte. Allt är integrerat i ett.

SB: Jag kommer att behöva meditera om det. Det är mycket värdefullt det du sagt, och det måste utvecklas, tror jag … för mig i alla fall (skratt). Så det kommer jag att göra. Och förhoppningsvis kommer du att komma tillbaka igen, och berätta mer om det, om den här processen.

St. Germain: Och under tiden, tar er tid, mina kära. Ta er tid, och gå in i era hjärtan och utforska variationer på det ni längtar efter, omfamna det, acceptera det, begär det till er själva. Och upptäck vad er längtan är – det ni kallar längtan – och om den inte riktigt är i linje; så är det bara temporärt. Det är bara materialet och den har verkligen inte något att göra med det ögonblicket, när ni återvänder till Faderns värld.

SB: Tack så mycket, St. Germain. Det var mycket djupt det du sa.

St. Germain: Var så god. Gå med min kärlek. Farväl.
Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

Footnotes

(1) See also the series on “Understanding the Longing for Liberation,” beginning today at http://goldenageofgaia.com/?p=282583

Channeled by Linda Dillon

© 2016 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

“Transcript ~ St. Germain: Embrace Your Desires,” An Hour With An Angel, October 6, 2016, at http://inlightuniversal.com/st-germaine-reinterprets-desire-on-an-hour-with-an-angel/

 

Du gillar kanske också...