SaLUsa via Mike

SaLuSa

19 september, 2014

Kanal: Mike Quinsey

 

Påverkan och vibrationerna av den sista cykeln har som öde att dö bort, då de byts ut mot något mer förfinat från den Nya Åldern. Det pågår en slags kamp om överlägsenhet mellan de mörka och de Ljuset, men det är ingen verklig tävling i och med att Ljuset har som öde att härska. De mörka tappar stadig makt och oberoende av hur mycket de försöker så kan de inte vända deras nedgång. De skall dock räknas med tills att deras makt är borttagen. De kan inte gå vidare värst mycket längre och håller redan på att förlora sitt inflytande då det gäller världsliga ting. Det är deras karma att uppleva nederlag och ett misslyckande för deras plan av global dominans. Trodde de verkligen i deras storslagna arrogans att Gud skulle tillåta dem att decimera befolkningen. De planerade att dramatiskt reducera den till ett mer hanterbart antal som de lätt kunde kontrollera. Så var inte rädda, då denna plan aldrig skulle tillåtas att blanda sig i utvecklingen för de av Ljuset.

 

Steg för steg kommer ni att introduceras till förändringar som kommer att föra er vidare ganska snabbt. Ni har förberett er och är redo att ta ett stort steg framåt för att uppleva de högre vibrationerna och alla fördelarna som kommer därmed. Under en ganska lång period har vi uppmuntrat sökande efter nya teknologier, som också kommer att ge er en snabbstart när de introduceras. Många står redo för er, men tidpunkten måste vara sådan att ingen inblandning sker som skulle hålla dem tillbaka. Fri energi är en som många, många människor har hört talas om och det kommer till slut att ta hand om alla era behov. De mörka har avsiktligt hållit alla sådana framsteg för sig själva, utan någon som helst intention att dela dem med er. Deras agerande kommer dock inte att ha någon mening då ingen enskild grupp av individer tillåts att utvecklas på bekostnad av en annan. Utvecklingen av teknologi i sig självt är meningslöst såvida den används på ett spirituellt sätt som gynnar hela Mänskligheten.

 

Varje själ som har funnit Ljuset är en fokuseringspunkt för dessa energier och kommer att påverka andra i sina dagliga liv. Det sker på ett subtilt sätt som inte överväldigar dem, utan öppnar upp deras medvetande till mer utvecklade tankar och agerande. Då framfarten ökar så påskyndar det er utveckling och åstadkommer den oundvikliga separationen av olika personers vägar. Så vad än era erfarenheter i de nuvarande vibrationerna är så kom ihåg att de sakta förändras och har som öde att föra er fullt in i den Nya Åldern. När ni väl har gett er själva till Ljuset och allt vad det betyder så kommer livet att få en ny mening och bli så tillfredsställande. Händelser utanför er kommer inte att påverka er, och istället blir det tvärtom.

 

Vi är glada att se hur så många av er leder från längs fram vid fronten och genom ert exempel så kommer ni att påverka många andra att följa er. Då ni har som öde att träffa andra Ljusarbetare så kan ni vara säkra på att det äger rum. Om det är nödvändigt kan vi påverka ert tänkande till en grad för att se till att det blir så. Vi skulle aldrig annars ta på oss att placera er i en situation som skulle vara obehaglig för er. Sådana ting har ofta diskuterats med er innan det sker, och vi arbetar inom överenskommelsen med er. Vi respekterar väldigt mycket er suveränitet och frihet att utöva er egen fria vilja. Med andra ord så arbetar vi tillsammans för vårt ömsesidiga gagn.

 

Vi observerar er på våra skärmar och beundrar er beslutsamhet att fortsätta att driva på framåt, och vi ger er all uppmuntran att hålla er mål framför er. Många av er har tagit på er mycket viktiga roller under tusentals år för att föra fram Ljuset. Nu kommer ni att få se resultatet av era åtaganden och vad ni har uppnått. När ni ser tillbaka så kommer ni säkerligen att inse utsträckningen av er framgång, och ni kan med rätta klappa er själva på ryggen. Ni är alltid den som gynnas mest av arbetet ni utför och som en Ljusarbetare lyfter ni kontinuerligt upp era egna vibrationer, och då ni hjälper andra så hjälper ni er själva.

 

Om ni kunde se den större bilden då det gäller Jorden så kan ni lägga märke till att det utåt förefaller att finnas en hög grad av kaos, dock så är den slutliga bilden en av prestation och självförverkligande. Så mycket måste göras för att bortföra de sista resterna av de lägre vibrationerna för att bana vägen för att de nya vibrationerna kan etableras. Varje aspekt av livet handlar om vibrationer och med tiden så kommer ert medicinska etablissemang finna att det är en väg som det lönar sig att undersöka. Ni ges dock råd i dessa frågor i samband med varje avancemang i den Nya Åldern och ges så mycket information som behövs för att göra framsteg.

 

Ni kanske undrar varför vi inte träffar några av er på Jorden, sanningen är naturligtvis att vi gör så, men det är en riktad kontakt och av personlig karaktär. De mest populära platserna för att träffas är i de högre nivåerna under er tid av sömn, och mycket få av er tar minnen med er tillbaka efteråt. Alla konversationer med oss hålls dock i ert undermedvetna och har ändå en effekt på er. Det är en mycket bekvämt sätt att träffas då de flesta själar lämnar sina kroppar under sömnen. När ni har ett problem som oroar er så är det anledningen till att ni får rådet att sova på saken, och när ni vaknar nästa morgon så har ni svaret på ert problem.

 

Det finns så mycket mer med er fysiska liv än ni i allmänhet förstår, men det är inte kritiskt att ni känner till mer vid denna tid. Det är dock värdefullt att veta att allt liv är förbundet och det är anledningen till att massmedvetande är så viktigt. Var och en av er bidrar till det hela, vilket är anledningen till att vi arbetar med er för att förhöja era individuella vibrationer. Har ni någonsin undrat varför ni känner er väl till mods i sällskap med en del människor och inte andra? Det är vanligtvis då ni är i harmoni med denna person, och känner er som ett med dem genom deras vibrationer.

 

Jag är SaLuSa från Sirius och glad att upplysa er då det gäller många aspekter av ert liv på Jorden. Det kommer att fortsätta och ert slutliga mål är fullt medvetande att bli en Galaktisk Varelse. Den största makten är Ljuset och med tiden kommer ni att använda det för att skapa en utsträckning som för närvarande är otänkbar.

 

 

Tack SaLuSa,

 

Mike Quinsey

 

 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

Ursprungssajt:http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Du gillar kanske också...