SaLuSa via Mike Quinsey, 18 september

SaLuSa

SaLuSa

18 september, 2015

Channel: Mike Quinsey

 

Ni får bevis på förändringarna som är på gång och även om ni har fått era besvikelser i det förgångna så kan många av er känna deras gynnsamma effekter. Genom en jämförelse bör ni nu kunna känna de olika energierna som finns runt omkring er och som har kraftigt lyfts upp. Det har varit en sakta men positiv uppbyggnad under de sista åren, vilket nu kommer att nå en topp, vilket för med sig en märkbar upplyftning. Den allmänna effekten blir att fler människor väcks upp till sanningen, så att de kan bryta sig bort från inflytandet från de mörka. Mina Kära, Ljuset har uppnått en seger över dem och de kan inte längre förslava den mänskliga rasen. Förändringar kommer att komma ganska snabbt, vilket kommer att leda till upprättandet av en ny era, då frihet återinförs och ett stort steg framåt tas för att introducera de fördelar som har förnekats er. Allt är förberett och kommer att ges till er så snart som omständigheterna tillåter. Var tålmodiga då en del förändringar är monumentala, och det behövs tid för dem att introduceras. Den viktigaste frågan för närvarande är att bortföra den mörka kabalen och på så sätt sätta ett stopp för deras aktiviteter att medvetet blanda sig i er framtid.

En dag då ni ser tillbaka i tiden kommer ni att inse att liven ni har haft i dualitet har höjt er medvetandenivå på ett fundamentalt sätt. Ni har allvarligt testats i livets eld, men ni har höjt er igen som en fågel Fenix. Ni är på väg att bli den storslagna Varelse som ni var då ni startade er resa för eoner av tid sedan. Det har varit tufft och till och med nu så rensar en del själar ut gammalt karma då de fullbordar sin resa hem. Vet att ni alla frivilligt ställde upp för erfarenheten, så det bör inte finnas några anklagelser mot den Spirituella Hierarkin. De har i själva verket stått vid er sida hela tiden, och har sett till att ni har fått alla möjligheter till framgång. NI älskas omåttligt och är mycket större än ni någonsin skulle kunna tänka er för närvarande. Så håll era huvuden högt och säg adjö till de gamla energierna med tacksamhet för deras roll i er utveckling.

Som vi nyligen har sagt, som själar som har nått en avancerad förståelsenivå kan ni göra mycket för att hjälpa de som just vaknar upp till sanningen. De kommer att höra om förändringar som äger rum, och en del kommer att vara rädda inför möjligheten att saker tas ifrån dem som är bekanta för dem. Ni kan lugna dem och försäkra dem att inta bara så är förändringarna till allas bästa, men de kommer att också att föra dem framåt mycket snabbt mot ett mer njutbart och lättare liv. Skaparen har erkänt det hårda arbetet som har lagts ned för att uppnå framgång, och har lovat att från och med nu skall ni njuta av frukterna av ert hårda arbete.

Sakta men säkert kommer ni att få veta er sanna historia och er upphöjda plats i Universum. Sluttiderna observeras med beundran av många, många civilisationer som väntar på att träffa er och visa sin kärlek, och ge tack till er för era bedrifter. Ni har utfört en tjänst som många själar kommer att gynnas av och påskynda deras utveckling. Med tiden kommer ni att förstå, men för närvarande skulle det vara för mycket att förstå på en gång. ”Kärlek” har hela tiden varit nyckelordet till er framgång, och Universal Kärlek är ert slutmål. Då ni kan så vila lugnt nu och ta allt som det kommer, och vi vet att det är lättare sagt än gjort. Er oro tillhör snart det förgångna, då ni kommer att fullt kunna njuta av livet.

Ni kan vara säkra på att inga inkräktare eller försök från andra att blanda sig i era framsteg kommer att tillåtas. Som vi tidigare har nämnt så befinner sig Jorden i karantän och också skyddad av många Stjärnskepp, på ett sådant sätt att ni är säkrade att fullborda er resa helt tryggt. Sluttiderna har redan genom dekret blivit förbestämda till framgång, så positiva spådomar för denna period kommer att uppfyllas. Vid rätt tid, vilket är långt borta för tillfället, kommer vi att tryggt kunna landa på Jorden och påbörja firandet som redan är planerat. Vid den tidpunkten kommer ni att vara helt fria från de mörkas uppmärksamhet och för den delen alla andra oinbjudna besökare. Storslagna tider ligger inför er som i viss mån blir ett tack för ert hårda arbete och stora bedrifter.

Vi vet att en del av er med barn oroar er för deras framtid, och vi vill försäkra er att de kommer att tas hand om väl. En del har speciellt inkarnerat från de högre dimensionerna för perioden som nu kommer. De är avancerade själar som har mycket att erbjuda och kommer att bli till enorm hjälp då deras kunskap behövs. I själva verket så är en del födda som ledare och deras synska färdigheter och andra färdigheter kommer att välkomnas. Då ni för er vidare in i den Nya Åldern så kommer ni också att börja utveckla och återta era speciella färdigheter, och då ni utvecklas kommer ni också att expandera ert chakra system. Utvecklingen upphör aldrig så livet går fram emot bättre och bättre ting. Till exempel, en del av er är redan telepatiska, men med tiden blir det normalt för alla.

Tänk stort då det enda som nu kan hålla er tillbaka är er själva. Ni hjälper med att skapa er egen framtid genom era tankar och önskningar, och genom att attrahera dem till er själva. Så det är högst väsentligt att ni inte uppehåller er med negativa tankar, då ni på detta sätt kan attrahera precis de ting ni inte vill ha. Det blir naturligtvis lättare då vibrationerna förhöjs, till att ni når nivån där ni inte längre stöter på negativitet. För många själar så har dualitet format er karaktär och ert temperament till en punkt där ni är i full kontroll. På Jorden har det funnits så många utmaningar att övervinna att det inte är överraskande att ni har funnit det svårt att göra framsteg. Ni är dock aldrig ensamma och era Guider är ständigt vid er sida för att ge hjälp. Kalla på dem då ni behöver hjälp och så får ni säkerligen ett svar. Det finns dock tidpunkter då ni behöver genomgå erfarenheter av karmiska skäl, då de behöver hålla sig tillbaka.

Jag är SaLuSa från Sirius, och känner mig närstående till er då vi har ”delat” våra liv under en tid nu. Jag är naturligtvis inte den enda runt omkring er vid tider då ni behöver speciell hjälp, det finns andra ni kan kalla på. Var säkra på att vi bara är ett samtal borta och vi får era meddelanden, och då det är möjligt låta er få ett svar på dem. När vi kan av-mantla våra skepp så kan ni se dem ett kort ögonblick och vi vet att många av er finner detta betryggande. Vi njuter av vår tjänst till Mänskligheten och får så mycket glädje då vi kan se hur väl ni gör framsteg, och särskilt vid denna tid då ni är så nära att fullborda er resa. Det är inte långt borta nu då era resor på Jorden är slut och firandet kan börja, och det är ett mått av hur mycket ni respekteras och beundras för era remarkabla bedrifter under eoner av tid.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

 

You can subscribe to the mailing list for these messages by going to www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html Left click on the heading “Subscribe to the Tree of the Golden Light Weekly Messages” and it will take you to the Subscribe pages – go to the bottom and under the heading “etfirstcontact” enter your Email address twice as requested. You will receive a confirmation if you are successful. You can also “unsubscribe” from the same page.

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...