Sananda via Ann Dahlberg, 16 december 2016

Jesus Sananda

Sananda

Fredag 16 december 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag är glad att få komma till tals idag igen. Igår var det live och idag är det på papper. En av de saker jag berättade igår var att vi alla var på väg och att ni skulle föreställa er en luftballong och hur ni kastade ner barlast från ballongen och långsamt seglade upp i rymden. Det är detta ni gör nu, kära barn på Jorden. Ni seglar långsamt upp i dimensionerna med er kära Moder Jord. Känn befrielsen som kommer upp genom era fötter och hur det får fäste i era hjärtan. Känn hur skrattet bubblar upp inifrån och låt det skalla långt ut i rymden. Vi skrattar med er kära barn på Jorden.

Det är en härlig tid som ni står inför. En spännande tid med många händelser som kommer att avlösa varandra. Se allt som händer från ert inre perspektiv – var i hjärtat – det är det som hjälper er nu. Låt intuitionen leda er till vad som är sant eller osant av allt det som skrivs eller sägs nu på allehanda nyhetsprogram eller kanaler. Det är viktigt att vara ärlig nu. Ärligheten varar längst och stöder din väg nu. Våga se din egen sanning och allt du själv står för. Rannsaka dig själv innan du rannsakar andra, genom sig själv så förstår man andra och genom att förlåta sig själv så förlåter man andra. Du är svaret på allt det du söker, inget kan du finna utom dig, då allt finns inom dig. Det yttre är bara en spegel av dig själv.

Tänk så kloka vi börjar bli, då vi nu vänder blicken inåt och arbetar med våra egna svårigheter och problem. Är något för svårt…? Be om hjälp. Det finns massor av hjälp att få. Det finns många dörrar att öppna och vi öppnar gärna några åt er. Vi vill så gärna hjälpa er att öppna er hjärtas port så att ljuset kan strömma ut och växa sig större och större. Det är ju därför ni är här och det är därför vi är här. Vi är här alla av kärlek till oss själva och till Moder Jord. Så skynda Er hem nu kära barn på Jorden. Lår ljuset strömma ut ur era hjärtan och fyll Jorden med allt ljus ni har.

Det är en förunderlig tid där så mycket händer bakom kulisserna som man inte känner till. Rätt som det är brakar det loss och avslöjanden följer på avslöjanden. Många av er har sett en del av dessa avslöjanden men kan tycka det är lite förvirrande då de inte kommer fram i tillräckligt stor utsträckning. Det kan vara så att tiden inte var inne för detta, men nu är vi strax framme för stora globala avslöjanden. Det är då allt måste vara på plats så att övergången blir så smidig som möjligt. Det är mycket som måste stämma överens runtom på vår glob när dessa stora avslöjanden görs, ty det berör oss alla kära Jordbor, från nord till syd och från öst till väst.

Ni ska växa i enhet och hjälpa varandra så att ni alla och den Jord ni lever på kan må bra. Det är ett stort företag och det kräver era gemensamma krafter. Förkasta allt gammalt groll och möt varandra på halva vägen och väx i enighet, ty det är i enighet som ni går vidare nu. Det är som kollektiv ni stiger upp nu. Ett sammansvetsat gäng av kärleksfulla individer. Det är dit ni är på väg och vi går vid er sida och stöder er hela tiden.

Jag Sananda leder Er väg framåt nu, ty jag älskar er så mycket.

Er tillgivne

Sananda

You may also like...