Sananda via Fran Zepeda, 13 september

 

Sananda, 13 september 2015

Via Fran Zepeda

Hälsningar och Välsignelser, Kära Bröder och Systrar. Jag kommer för att ge er vägledning för er vidare expansion.

Den djupa utvidgningen av er gudomliga energi har blivit ganska uppenbar för många av er när ni träder in i en ännu intensivare Portal med månförmörkelsens, höstdagjämningens och den Röda Månens energier. Tiden är nära för er att notera och bli mer medvetna om er expansion, och med denna medvetenhet följer ännu mer expansion.

Det är dags att ni känner er mycket mer bekväma med er egen gudomliga energi, er unika energi, när den utvidgas – för i den ligger förutsägelsen om er sammanlänkning med ert unika Gudomliga Jag – på ett bekvämt sätt.

Det är viktigt att ni upphör med att jämföra er egen utveckling med andras och koncentrerar ert fokus på er egen utveckling, er egen unika och underbara utveckling och utvidgning av ert medvetande.

För det är viktigt, inte bara för er egen skull och er utveckling och uppstigning, utan för alla andras eftersom den bygger upp och befäster Enheten i alla dess glans.

Jag kommer till er nu med mycket Ovillkorlig Kärlek för alla, och uppmuntrar er att behålla ert fokus på er egen utvidgning av ert Gudomliga Jag. Det är en underbar sak. Den är sammansatt av ert Gudomliga Syfte och er Gudomliga Vilja.

Ni börjar se den större bilden av er långa, mödosamma resa med att höja medvetandet. Den har inte varit lätt. Ni har emellertid börjat förstå den djupa förvandling ni har uppnått genom all er rensning och er sammansmältning med ert Högre Jag, ert Gudomliga Jag, er JAG ÄR Närvaro, som ett exempel för andra att följa.

För syftet med er jungfruresa – som började för så länge sedan och precis som jag själv i min inkarnation för mer än 2 000 år sedan – är att föra in Ljuset till hela mänskligheten. Och det har spridit sig mycket mer än ni kan föreställa er.

Nyckeln till att bevara detta Ljus – er uppstigningsresa och uppstigningen av allt – är att fokusera på er egen individuella expandering av er gudomliga energi, som en föregångare för utvidgning av Allt till en Enhet av Varelser. Det är dags att på en djupare nivå utforska er anknytning till Skaparen och Källan från Kärnan i ert Väsen, ert Hjärtcentrum, som nu har en djupare och bredare kontakt med Källan genom de portaler som blir mer och mer öppna för er att gå in genom.

På andra sidan om den finns ett nytt panorama, vilket ni börjar skymta, som är Frihet och Expansion och Klarhet bortom allt det som ni en gång upplevde.

I det här blir Skapelsen mycket snabbare tillgänglig för er, för ni löser upp illusionens barriärer och kommer att möta era egna enorma gudomliga kunskaper och färdigheter, som knackar på från en högre nivå än tidigare.

Det blir då mycket lättare för er att förstå era unika förmågor som behövs för att världen och Universum ska kunna utvidgas ytterligare. Ni förstår, de här förmågorna som ni håller på att upptäcka, eller återupptäcka, är inte bara något som ni kan leka med, njuta av, vara medvetna om och känna vördnad inför, vilket ni förhoppningsvis gör, men de är också en del av den större Enhetsbilden och fyller i den större bilden av Allt Som Är. Den utvidgar vidare det kollektiva medvetandet och förbereder för stora Mirakler av Nåd.

För i er större individuella expansion, i er större kontakt med Källan, finns den större expansionen av Allt Som Är, som för med sig Gudomlig Frihet och Klarhet till ert Syfte. Ni kan nu få tillgång till de högre vibrationerna och dimensionerna med större lätthet, vilket banar väg för Gudomlig Frid och Kärlek och att ständigt vara i Gudomlig Enhet.

Och detta är en vacker sak, mina kära bröder och systrar. Ni ska ha beröm för att ni ihärdigt hänger er åt er egen utveckling, även om det ibland känns som om ni slår huvudet i väggen. Men å andra sidan känner ni inte så med varje motgång?

Expansionen kan flyta fritt så länge ni bara ser dessa skenbara ”väggar” som påminnelser om ännu en portal till ert utvidgade medvetande. Det krävs acceptans och att möta vilka hinder som än dyker upp med tillit i vetskapen om att på andra sidan finns Frihet och Utveckling och ”aha”-stunder av Klarhet.

Så mina kära, fortsätt med er expansion och beakta min uppmuntran att fortsätta med den Gudomliga Nådens energi och kvalité och den aspekt av Densamme som ni alla är.

Ert Väsens oändliga kvalité manifesteras nu här, när ni utforskar den mer noggrant, genom att tillbringa mer tid med att utforska er Själ och ständigt utöka ert medvetande av dess oändligt Gudomliga Natur. Bara Himlen är gränsen, kära ni. Ni slutar aldrig att expandera och med det kommer insikten om Frid, Glädje och Välsignelsen om att ni håller på att bli ALLT Det Som Ni ÄR!

Jag är alltid vid er sida i Frid, Kärlek och Evig Lycksalighet.

Er älskade broder, Yeshua.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Here:https://franheal.wordpress.com/2015/09/08/illumination-and-inspiration-mother-mary-on-divine-purity-and-divine-grace-channeled-through-fran-zepeda/

 

Du gillar kanske också...