Sananda via Ann Dahlberg, 6 september, 2017

Sananda

Onsdag 6 september 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag är här för att hjälpa och stödja Er i er nya uppgift på jorden. Det är en stor uppgift som ni har tagit på er, det är många mantlar som vilar på era axlar. Ni har nu börjat att ta av några, så bördan har lättat lite från era axlar. Det är dock en hel del kvar att göra och ni fortsätter oförtrutet med ert arbete. Det är många människor som berörs av det arbete som nu har påbörjats på Jorden. Det är inte bara människor, det är också vår vackra natur och alla de djur som vistas där. Det är många som berörs av ert arbete så det gäller att gå varsamt fram.

Det är inte lätt att vakna upp ur det här samhällets slummer, det har ett stadigt grepp om er själ och era tankar. Ett litet frö som slår rot kan dock göra underverk och det har ni sett många gånger. Växter som växer på de mest otillgängliga ställen utan att bekymra sig om att det tillsynes varken finns jord eller vatten. Ni har sått många frön nu kära barn på Jorden och de växer lite varstans nu i både god och icke så god jord. Det är en fröjd att se och vi är alla så glada och tacksamma för det.

Händelser som ni inte förväntar er kommer att ske men det kommer bara att vara för det allmännas bästa. Se i skyn, se i hjärtat ni får insikten och förståelsen där. Det kommer snart att regna ner manna från himlen så var vaksamma och förberedda kära barn. Ert arbete för mänskligheten har redan börjat men det kommer att eskalera så var i ert inre så ofta som ni kan. Svaren på alla era frågor finns där. Det kan vara bra att stilla sig en längre stund varje dag och lyssna inåt. I dessa föränderliga tider ändrar sig allt så fort att det kan vara svårt att hänga med, om man inte är trygg inom sig själv. Där är allt lite mer stilla och lugnt och rinner i en mer harmonisk ström än vad det kan tyckas göra på utsidan i era liv. Vi har pratat om detta ofta och ihärdigt men likväl så verkar det behöva upprepas för att ni ska förstå hur viktigt det egentligen är.

Jag är Sananda och jag hjälper Er gärna med att hela era kroppar. Det finns ett helt team häruppe som har helande förmågor och alla står till tjänst för att hjälpa Jorden och dess väsen att hela sina kroppar. Kroppen kan ibland behöva hjälp till självhjälp så att den egna läkande förmågan kan komma igång. Kroppen har en underbar läkande förmåga bara den får tillåtelse att använda sig av den. En del gifter behöver rensas ut och den behöver mycket kärlek om den har fått för lite av det. Ja, kärlek behöver vi allihopa och det är ingen skillnad på kropp och själ var det gäller det. Allt som lever och växer behöver kärlek, så slösa med det kära barn på Jorden. Ge er själva så mycket kärlek så det blir över och kan delas ut till andra.

Det är mycket kärlek som sköljer över Jorden idag från alla våra himmelska härskaror och vår kärleksfulle Fader och Moder. Vi är välsignade och välsignelsen sköljer över Jorden idag och tas upp av allting som växer och gror där. Det här gäller förstås även för er kära barn på Jorden. Ni påverkas av kärleken som finns runt omkring er nu på många olika sätt. Fler vaknar, nya gåvor blir upptäckta och en större hoppfullhet och harmoni infinner sig i era liv. En del kan ha det lite kämpigt i sitt nyvakna liv men det går fortare över för er, än vad det gjorde för dem som varit vakna ett tag. Det kollektiva fältet har redan fyllts med så mycket kärlek så att det blir lättare att hitta hjärtat och harmonin inom sig själv. Ni har förändrat en hel mänsklighet, ni bär era systrar och bröder med er in i den nya vackra verklighet som nu är eran.

Med dessa ord lämnar jag er för att begrunda svaren i era hjärtan.

Må min kärlek följa med er för varje steg ni nu tar.

Sananda

Du gillar kanske också...