Sanat Kumara via Kerstin, 22 januari, 2019

Älskade vänner. Håll ut. Vi är många som finns med er i varje stund. Illusionen som ni har levt i så länge är på väg att försvinna. Slöjorna lättar, vissheten om er egen storhet kommer allt närmare. Allt blir bra. Allt är som det ska vara. Eftersom allt omvandlas till kärlek och ljus behöver det först komma till ytan, för att sedan kunna lämna, på djupet – för evigt.

Tänk er fjärilen, den vackra fjärilen som vecklar ut sina vingar när de har torkat. Den har förvandlats på djupet, inifrån och ut. Innan den kunde stå där i sin fulla prakt och torka sina vingar var den modig. Den stängde in sig i en hård puppa för att utvecklas i det fördolda. Den visste att för att utvecklas behövde den underkasta sig denna metamorfos, denna utveckling, utan att själv veta varför.

Vad ni möter i er vardag, i människor, i känslor och i rädslor. Förstå att allt är en spegel, allt ni möter är för ert eget bästa, för er utveckling, er metamorfos, för att hitta er storhet, er skönhet och ert Mästerskap. Ni är alla Mästare så tro på vad er intuition/ert hjärta vill säga er. Våga ha tillit till att allt är precis som det ska vara. Möt det ni behöver möta, men vet att ni även möter det ni sänder ut. Behöver ni hjälp att våga släppa taget, och våga möta er rädsla, be då om hjälp. Be din guide, din favvo-ängel, som ni säger, be mig eller min bror Sananda om en hand att hålla i. Det är inte lång väg att gå och vi bara väntar på att få göra er sällskap på vägen. Över bron, över bron till ditt Nya Jag, som är ditt gamla välkända jag, ska du veta.

Återföreningens tid är kommen. Ljusets och förvandlingens tid är kommen till Jorden. Vi alla här ser fram emot att möta er.

Kärlek till er från oss genom Sanat Kumara

Du gillar kanske också...