Sarah via Ann Dahlberg, 18 maj, 2018

Sarah 

Fredag 18 maj 2018                                                                                            

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sarah och jag är här idag, för att tala om att familjen är viktig. Man ska värna om sin familj och ta hand om den från ett klart och moget perspektiv. Sitter egot i framsätet kan det bli en skev fördelning i uppmärksamheten av den egna familjen. Det kan bli så att man sätter sig själv i främsta rummet. Har man då ett starkt ego, så trycker man gärna ner den andre. Man vill ha hela strålkastarljuset på sig själv. Ingen mår egentligen så bra i ett sådant förhållande. Det brister i självförtroende och självdistans. Har du ett bra självförtroende behöver du inte ha någon som ser upp till dig hela tiden. Du är som du är och du gör ditt bästa för att du själv och din familj ska må så bra som möjligt. Du dömer varken dig själv eller andra. Du har respekt både för dig själv och andra. Du lever i ett jämbördigt förhållande med den som du valt att dela ditt liv med. Skulle ni ändå vilja dela på er, så gör ni det för att ni vuxit i sär och det blir inget bråk om det. Ni försöker göra det så bra som möjligt för alla inblandade.

Många förhållanden kraschar idag för att ett för stort ego är inblandat. Det blir en maktsituation som är svår att hantera och det är alltid någon som blir sårad. Det här kommer nu upp till ytan, för att ses och för att få er förstå, vad det är ni behöver arbeta med. Det är kärleken till er själva som är svaret på många av era problem. Ni behöver bygga upp en självkänsla där ni vet och förstår, att ni är värdefulla. Ingen kan då längre trycka ner er och ingen behöver heller trycka ner någon annan. Ni kommer att söka upp ett liknande förhållande igen, om ni inte arbetar med den här delen av er själva. En vuxen man eller kvinna har ett ansvar jäntemot sig själv och sina barn att växa ur sina barnskor av ego och finna sin egen styrka och kraft. Att kunna stå för sig själv och ta ansvar för sina egna handlingar. Det krävs mod, men det är värt varje ansträngning, för du vinner tillbaka dig själv. Du vinner tillbaka din egen styrka och kraft och du vet att du endast svarar mot dig själv. Vad andra säger om dig har ingen betydelse, du behöver inte vinna deras gehör, för du vet vem du är och du är trygg i att vara dig själv. Du vet att du har din väg att gå, andra har sin. Ibland korsas era vägar, men du låter inte längre andra påverka dig. Du följer din egen väg med hjälp av ledningen i ditt hjärta. Du vet att ingen är bättre eller sämre än någon annan, att livet har format oss till de vi är.

Det är vi själva som bestämmer om vi vill växa som medmänniskor eller om vi vill vara kvar i barnstadiet och kräva all uppmärksamhet som ett barn behöver. För att växa behöver vi se våra egna tillkortakommanden, acceptera och förlåta dem, för att sedan ta ett steg i en annan riktning. Få en större förståelse och medkänsla för alla levande varelser runt omkring oss. Vi måste också förstå att vi inte är några offer, utan en vuxen människa som kan fatta egna beslut. Det gör vi när vi förlåter oss själva och förlåter andra som vi upplever har sårat oss. vi tackar för erfarenheten och går vidare i livet med en lite större självkänsla och ett stärkt självförtroende. Jag är värd all kärlek och respekt jag kan få.

Ni är många som haltar idag, ta hand om er själva och ge er den kärlek och respekt som ni förtjänar. Tysta egot som talar om allt negativt som ni har gjort och upplevt. Lyssna i stället på den tysta rösten i hjärtat som säger att ni är goda, kärleksfulla och har all styrka som ni behöver för att gå vidare på er egen väg nu. Ni kan alla behöva en hjälpande hand, men er inre styrka kan ingen ta ifrån er. Den finns där och väntar bara på att ni ska finna den. Jag säger som många har sagt före mig. Ni har allt inom er. Den som söker kommer att finna sin skatt och en dyrbarare skatt kan ni inte hitta någon annanstans än inom er själva. I ert hjärta har ni all hjälp som ni någonsin kan behöva. Ni har en chans att växa upp till ett stort träd i varje motgång som ni möter i livet.

Jag känner er sorg och er glädje, jag har mött båda i mina liv på Jorden. Jag vet att styrkan finns där och att ni kan ta er igenom de svårigheter som ni möter, där ni kan vinna både självinsikt och kärlek till er själva. Låt inte livet trycka ner er. Låt livet föda hoppet i era ådror så att det blir till en sång och glädje för dig själv och andra som du möter på din väg.

Jag är Sarah och jag älskar er så mycket.

 

 

Mitt namn är Ann Dahlberg och jag har arbetat som förskollärare i större delen av mitt liv. 2014 började jag kanalisera budskap från våra mästare här på St.Germain. När jag gick i pension skrev jag färdigt en berättelse om Sarah, Jesus dotter. Den har nu blivit en bok med hennes egen berättelse om sitt liv och kanaliserade budskap från henne själv och hennes familj.

Den heter Berättelsen om Sarah – Jesu dotter

Den finns att köpa på Enadea Förlag för 150 kr. inkl. frakt

mobil: 0702-758804

ISBN 978-91-88209-03-0

 

Den kan även med fördel beställas hos Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln eller din egen bokhandel.

 

Jag önskar er en skön helg/Ann

You may also like...