Sarah via Ann Dahlberg vid ljusarbetarmötet i Jönköping, 17 augusti, 2018

Jag är Sara, och jag har kommit idag för at tala om att jag är jätteglad för att det nu sker så stora förändringar på jorden. Og jag vet att många människor tänker på naturen och jag vet att många människor hjälper till och försöker för att djuren skal få det lite bättre. Det är ett väldigt stort lidande för djuren på jorden idag och det gör lite ont i mitt hjärta, så jag är jätteglad för alla de insatser som många människor nu gör för att förbättra djurens villkor och barnens villkor.

Barnen har det svårt på många håll i världen idag, och även deras villkor är jag tacksam för att det nu finns organisationer som försöker göra det bättre och hjälpa alla dessa barn världen över.

Men det är ju också viktigt kära ni att ni tar hand om er själva, för att genom att ta hand om er själva och ge er själva mycket kärlek så är det ju också lättare att ge kärlek till andra och hjälpa andra. Och skal man börja någonstans så måste man börja med sig själv. Och när man har fyllt sig själv kan man gå ut och hjälpa till att fylla på andra ställen där det behövs. Och det kan också vara sina nära och kära som man kan hjälpa.

Det finns många som behöver hjälp och många som bara behöver att man pratar med dom, finns där och att man lyssnar. Det finns så väldigt mycket man kan göra som inte tar någon tid eller plats alls och som ni bara kan göra runt omkring er. Allt vad ni gör räknas positivt och kärleksfullt. Det blir en positiv och kärleksfull känsla för allt vad ni ger ut av positiv och kärleksfull känsla. Allt det ni ger ut det kommer också tillbaka till er.

Men allt det här känner ni förstås till, och jag är bara tacksam för att ni är här idag, att ni möts och att ni pratar och att ni förstår att ni hjälper varandra. Och att ni vet att ni går en ljus och vacker väg till mötes. För det är en vacker och ljus väg alldeles precis intill er. Det gäller bara att få upp ögonen och se detta och förstå att vi faktisk nu är där. Och att försöka vara i nuet i stillhet med sig själv, att man är här och nu, då är man ju faktisk redan där. Som nuet är alla tider.

Jag tackar så mycket för mig, och jag vill bara skicka stor kärlek och stort tack för mig.

Stor kärlek och många kramar. Sara

Du gillar kanske också...