Saul via John Smallman, 17 juni, 2023

 

Oföränderlig | Saul via John Smallman

Kärleken förändras inte, den är oföränderlig

17.06.2023

(John Smallman)

När det mänskliga kollektivet rör sig allt närmare ögonblicket för dess magnifika uppvaknande, finns det fortfarande några lösa trådar att ta hand om eftersom det egoistiska behovet av att ha rätt fortfarande hindrar vissa stora aktörer från att tillåta sig att se inåt, ifrågasätta och sedan korrigera några av de motiv som styr deras tankar, ord och handlingar. Förändring är nödvändig i de grundläggande personliga interaktioner som människor engagerar sig i, eftersom kärlek fortfarande ses av många som en svaghet istället för den styrka som den verkligen är. Dessa väsentliga förändringar håller på att genomföras, så förbli tålmodig och lita på att Guds plan för dig är precis enligt dess gudomliga schema, eftersom du dagligen fortsätter att återställa dina avsikter att bara vara kärleksfull vad som än kan uppstå i ditt dagliga liv. Att ställa in och återställa den avsikten är extremt kraftfullt och nödvändigt, och ni gör alla ett fantastiskt arbete när ni följer och genomför detta.

Att ”bara vara” är verkligen extremt kraftfullt, jämför därför inte er med andra som till synes gör ett fantastiskt arbete som ni beundrar men känner att ni inte på något sätt kan matcha. De är på sina vägar, du är på din, och INGEN, förutom du, kan göra eller vara vad du gör och är. Ni gör verkligen alla saker av stort värde – även om ni inte kan se det och inte får någon positiv feedback – som hjälper enormt i uppvaknandeprocessen, det är bara så att du ofta bortser från dina egna göranden av ett antal fullständigt ogiltiga skäl – för att du tror att de i grunden är små, meningslösa, obetydliga eller oviktiga – men ingenting du gör med kärlek är någonsin utan enormt värde. Ni valde alla att bli inkarnerade nu för när ni gjorde det valet visste ni att er närvaro i mänsklig form var väsentlig vid denna tid.

Och jag bekräftar nu för er att er närvaro, var och en av er utan undantag, som människor i form är en helt nödvändig del av uppvaknandeprocessen. Var snälla mot er själva, ära och respektera er själva och sluta döma er själva eller andra. Påminn er själva ofta om att bara vara är av stort värde och betydelse eftersom ni är kärleksväsen, och bara genom att vara delar ni den kärleken vida omkring. Ni är alla mycket hedrade här i de icke-fysiska världarna där vi så tydligt kan se de magnifika framsteg som ni gör.

Allt kommer tillbaka till kärleken. Kärlek är er natur, var och en av er utan undantag. Det har den alltid varit och det kommer den alltid att vara för att kärleken är oföränderlig, den är ALLT som finns. Den är absolut makt, obegränsad. Men som människor i form har ni alla blivit massivt förförda av era egon att tro att ni inte bara är svaga och obetydliga varelser i ett ofattbart enormt universum som är totalt omedvetet om er, utan också att de omkring er när som helst kan attackera er. På så sätt föddes rädsla, och behovet av att skydda er från hur många faror som helst var inarbetat i era sinnen. En viktig aspekt av er uppvaknandeprocess är att släppa taget om era absurda behov av att hålla fast vid den, att tro, som många gör, att vara rädd är en skyddande attityd som kommer att hålla dig vaken, alert och säker från alla faror som oväntat kan hota dig när som helst.

Ni behöver inte rädslan och ångesten att ständigt vara i ert medvetna sinne. De hindrar er från att vara i fred med er själva och njuta av era liv från ögonblick till ögonblick som Gud har för avsikt. Du har fri vilja, så du kan välja att ha antingen rädsla eller kärlek som dina ständiga följeslagare. Välj därför Kärlek och njut av friden och tillfredsställelsen med livet som det valet fyller era hjärtan med. Att göra det är det mest upplyftande och inspirerande livsval du kan göra, och när du gör det – varje dag – tacka Gud för hans närvaro i era liv i varje ögonblick av er eviga tillvaro. Kom ihåg att du aldrig är ensam, eftersom separation från Moder/Fader/Gud är helt omöjlig.

Många av er känner sig ofta ensamma och övergivna, och det beror på att ni lyssnar på era egons oupphörliga tak-hjärn-snackande, vilket är avsett att distrahera er från verkligheten av er oskiljaktiga enhet med er Källa.Era egons huvudsakliga avsikt är att kontrollera er, så ni är sällan utan några rädda ”tänk om”-tankar som de har ingjutit i era sinnen om er egen säkerhet eller era nära och kära. Det är en stor distraktion från att leva, som det är tänkt att vara. Släpp det, det tjänar dig inte och har aldrig tjänat dig. Det bara förslavar dig. Och total frihet är din Gudagivna rättighet.

Ja, frihet är din rättighet. Du skapades fullständigt och fullständigt fri, och du förblir fri. Men som människor verkar detta inte vara fallet, eftersom ni är insvepta i ett hav av regler och förordningar som uppfunnits och etablerats av det kollektiva egot för att kontrollera er. Många, med smarta intellekt, attraheras av stora organisationer eftersom de kan se de stora personliga möjligheter som finns att bli chefer och kontrollanter inom dem om de visar en stark tro på dess ideologi. Och dessa organisationer – företag, politiska, religiösa, statliga, etc. – frodas av makt och kontroll över andra, vilket har blivit den drivande motivationen för nästan alla av dem, särskilt under de senaste hundra åren eller så. Krig handlar aldrig om humanitära frågor, de handlar alltid om att öka makten och kontrollen, som redan är i kraft av dem som utövar den.

Hedra och insistera därför på din suveränitet, och ge inte efter för propaganda som antyder att det är rätt och lämpligt av dig att förkasta och vanära din frihet ”för det högsta goda”, för det finns inget sådant. Det högsta goda är att hedra och respektera er själva, när ni gör det kommer ni också väldigt naturligt att hedra och respektera andra och på så sätt tillåta och uppmuntra friheten att råda. Många av de gamla sätten för kontroll och begränsning faller sönder när fler och fler människor börjar hävda sin rätt till personlig frihet och vägrar att följa samvetslösa och olagliga order. Detta är en viktig aspekt av er uppvaknandeprocess, och ni kan se välkomna tecken på att detta händer över hela världen.

Mänskligheten håller på att vakna upp, och var och en av er hjälper enormt mycket i denna process, precis som ni hade för avsikt att göra innan inkarnationen, genom att vara er själva, hellre än att vara skådespelare som spelar roller regisserade av andra, och därmed visar ni vackert kärlek i handling. Ni är alla Guds älskade barn, ni minns denna gudomliga och oföränderliga sanning, och dagligen har ni avsikten att leva efter den, och gör sedan så.

När ni tar er dagliga lugna tid för att gå in i era heliga inre helgedomar, gör en poäng av att hedra er själva för att ni ständigt väljer att följa era andliga vägar, de vägar som ni planerade innan ni inkarnerade, och som inte alltid är helt klara och uppenbara i stunden. Men om du ser tillbaka på ditt liv kan du inte undgå att vara medveten om punkter eller tillfällen när du tog viktiga beslut som du nu kan se verkligen var oumbärliga och avgörande för ditt välbefinnande, även om du vid den tidpunkten hyste vissa tvivel. Ni är verkligen mycket hedervärda varelser som gör precis vad som behövs för att knuffa och uppmuntra mänskligheten att gå framåt mot dess uppvaknande. Utan att din närvaro när du bara var du hade det kunnat bli fruktansvärt försenat, och tack vare dig kommer det inte att bli det.

Med så mycket kärlek, Saul.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *