“Sittande” – GCR/RV Intel SITREP – onsdag 21 juni 2017

 

”Sittande” – GCR/RV Intel SITREP – Onsdag 21 juni 2017

 

Interkontinental wire test avslutad vid midnatt onsdag.

Nya landskoder utfärdades måndag, precis före RV för att skydda RV.

Varje bank var sedan tvungen att prova överföring till varje land med de uppdaterade koderna.

Inga problem från HSBC-bankerna rapporterades, och de finns i 70 länder.

ZIM stiger väldigt snabbt nu. De andra valutorna stiger också, men inte tillnärmelsevist så fort procentuellt.

Detta beror på att ZIM har mycket längre att klättra för att nå sitt slutliga Tier 1 innehavsvärde och det finns nya ZIM-obligationslånskrediter varje dag som kommer online för att säljas.

Så, mer produkter på marknaden motsvarar mer handel, och varje centralbank tävlar om samma pool av begränsade nya digital ZIM- krediter dagligen.

I grund och botten är det en valutatillförselfest och regeringarna kan inte köpa ZIM-obligationerna tillräckligt snabbt, helt enkelt på grund av tillgång och efterfrågan.

Det kommer inte att förändras efter RV, eftersom kursen fortsätter att klättra högre – som vi förstår, slutligen till trefaldiga siffror.

Usch!

Återigen är ZIM otroligt värdefull i förhållande till det gamla finansiella systemet, inte Zimbabwes naturtillgångar över mark och under mark. ZIM: s nya kurs kommer att vara helt balanserad i förhållande till hur det nya finansiella systemet värderar alla suveräna valutor mot ett gemensamt riktmärke eller spotpris som bestäms av den nya Shanghai Gold Exchange (SGE).

Så din ZIMs otroligt höga centralbanks innehavsvärde speglar bara hur mycket det gamla finansiella systemets värdemått var ur balans mot verkligheten – faktiskt hade ZIM inget värde alls så nyligen som i april 2009.

Otroliga är lögnerna som den anglosaxiska kapplöpningen har utövat mot den afrikanska kontinenten och dess folk. Omänskliga är ett bättre ord. Psykopatiska är ett annat.

När nattens kongressval i Syd Carolina och Georgien nu är slutförda, tog House Republicans tillbaka alla de fyra platser som de förlorade i Trumps val av sittande republikanska kongressmän till sitt nya kabinett.

Det finns återigen 241 republikaner och 194 demokrater med 435 totala medlemmar för att komplettera kammaren , viket tekniskt fyller platserna i vår kongress (Senaten har 100 ut och 100 redan tillsatta).

Detta är viktigt för GESARA-överensstämmelse.

Samma sak hände i Storbritannien för två veckor sedan, och i Frankrike förra veckan, under förra söndagen.

Det innebär att alla permanenta medlemmar i FN: s säkerhetsråd nu anses vara kompletta med sina president-/parlamentariska /kongressval fram till 2020 års val.

Trump kompletterar tekniskt Republikens GESARA-krav, men det är uppenbart att vi fortfarande väntar på att Trump/Pence ska tas bort och ersättas av Ryan/Sasse per konstitutionella lagar om maktsuccesion.

Eller gör vi? Ingen vet faktiskt vad Obama kommer att göra.

Vi vet att alla i Trumps Vita Hus har tagit utomstående juridiska rådgivare för att förhandla om sina egna amnestihandelsavtal med den särskilda åklagaren Robert Muller.

Det betyder att alla överger Trump och vittnar mot staten för att rädda sina egna skinn.

Detta fula faktum inkluderar president Trump och vice president Pence. Japp, ”Trumptanic” sjunker snabbt och både kaptenen och hans vingman har hoppat i en livbåt och lämnat skeppet.

Även den högsta advokaten i landet, General Jeff Sessions, var tvungen att anlita en utomstående advokat i går för att avsluta sitt eget amnestiavtal.

Aldrig ett gott tecken om du är en Trump-supporter när alla förser sig med advokater och när sju stora lagförslag (eller olycksbådande paket) bara väntar på att bli omröstade och passerade som blixten genom kongressen för Presidentens undertecknande till lag.

Men det kommer inte att bli Trump eller Pence som undertecknar dessa lagar.

Så vem är näst i raden?

Jepp, talman Ryan … killen som hjälpte till att skriva alla lagförslag tidigare i år – precis som kineserna planerade det när de gjorde honom till talman i oktober 2015.

Jag hittade inte på detta. Jag visste att han var President redan då. Jag visste inte hur eller när. Nu vet vi.

För alla där ute som är i ett besvärligt läge ekonomiskt eller medicinskt just nu, ni skall veta att jag känner ert obehag i alla riktningar.

Det är tungt, det är verkligt och det känns oöverstigligt.

Önskar jag hade den definitiva släpptiden och 800-numren för er ikväll, men det har jag inte. Åtminstone inte än.

Lita på att jag jobbar med det dygnet runt och alla veckans dagar. Vet att hela världen väntar precis som du (vi).

Vi är Ett.

Jag lovar verkligen att vara vaksam eftersom jag vet att RV är det enda alternativet för mänskligheten att gå vidare som en art, så det är en fråga om ”när” inte ”om” för överlevnad (och uppstigning) av mänskligheten.

Den goda nyheten är att jag personligen har känt under tre långa år att vi håller det mest dynamiska men ändå okända finansiella botemedlet i mänsklig historia – ZIM.

Detta är också tungt och verkligt som du nu vet. Så på ett sätt bär vi varandras bördor.

Jag ber att vår tid att lösa in kommer snart, och att vi äntligen kommer att fira vår gemensamma välsignelse. Så småningom har jag fått veta, kommer alla välsignelser och bördor att jämna ut sig.

Sobeit.,

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...