Stormen: Det Nya Valutasystemet Är På Väg, 6 mars 2018

Stormen: Det Nya Valutasystemet Är På Väg,

6 mars 2018

 

Stormen: Det Nya Valutasystemet Är På Väg

”Stormen” – Vad du kan förvänta dig, och komma på samma sida (self.CBTS_Stream)

från LiveToBeAHero

 

 • FED (Amerikanska Centralbanken) kommer att stängas ner under Stormen, och det kommer att bli ett nytt valutasystem inrättat i Amerika – guldbackat igen
 • För att det nya systemet ska kunna installeras, måste det gamla systemet neutraliseras och skyddsåtgärder införas
 • Börsen som gjorde sina lustiga svängningar för några veckor sedan var bara Kabalen som tog ut alla sina pengar ur den. Detta var med avsikt och på beställning av de vita hattarna och Trump, eftersom de ville förhindra att kabalen hade någon form av inflytande över den.
 • Som alla har tålmodigt väntat sig (de flesta av oss) har de vita hattarna implementerat det nya valutasystemet, arresterat alla korrupta bankirer (det finns tonvis av dem), och arbetat med länder som Kina, Ryssland, Tyskland, etc. för att få dem ombord med den nya valutan och växelkurserna och se till att alla är ombord och redo för detta. Att bryta beroendet med Centralbankerna involverade inte bara Amerika, det innebar att bryta deras grepp överallt, eftersom det här verkligen är det enda sättet det kan göras på.
 • Detta MÅSTE göras innan gripandena och åtalen och offentliggörandena började. Det handlade inte om att göra det som VI ville ha, utan det rätta sättet, hur det MÅSTE göras, för mänsklighetens skull
 • Arresteringarna av alla stora namn som vi vill göra måste vänta tills anklagelserna är oförseglade (på rätt sätt, inte minst för att försöka undvika att se ut som en missbrukande diktator)
 • Med detta sagt kommer Generalinspektörens rapport att blåsa locket av allt och kommer att tvinga att ta bort förseglingen av många åtal … det kommer snart
 • De vita hattarna var tvungna att neutralisera Kabalen och ta bort deras hot, innan de fortsatte framåt med gripanden etc
 • Kabalen är neutraliserad..
 • Undertecknandet av en tredje EO (Trump Executive Order) var det sista steget. Det är en EO som gör vårt nya valutasystem officiellt. Den kunde inte undertecknas förrän Kabalen neutraliserats, eftersom de kunde ha infiltrerat och skadat det.
 • EO blev hemligt undertecknad natten mellan 28/2 – morgonen 1/3 * Trumps twittrande och presentation av IG (Inspector General)  M Horowitz, där han säger att han är en Obama-kille och hans ”attack ” på Sessions var inte förflugen och inte utan syfte.
 • Trump som meddelade att han kandiderar för omval år 2020 (det tidigaste en POTUS (President Of The United States) någonsin har gjort det) var också mycket målmedvetet och avsiktligt
 • Notera att Trump den senaste veckan eller så, upprepar all statistik som att handeln är den bästa någonsin, arbetslösheten låg, tillverkningen är hög, arbetslöshetsunderstöden låga, konsumentförtroendet högt etc. – det gör han för att skapa förtroende för vårt land med anledning av vad som är på väg att hända.
 • Så saken är den att med det nya valutasystemet måste börsen krascha för att det ska träda i kraft. Detta är mycket viktigt, och om det endast är en sak du tar med dig från mitt inlägg, så måste det vara detta. Aktiemarknaden kommer att gå ned … inte till 0, men förmodligen tillräckligt för att skrämma många människor. Detta är avsiktligt, och efter gottfinnande av de vita hattarna, även om de inte kan berätta detta. Vänligen snälla, råka inte i panik och flippa ur, det här är den enda, största rädslan hos de vita hattarna. Det här är TVUNGET att hända, och det kommer att hända. Men det kommer att komma tillbaka och det kommer att åtgärdas. Det är en nödvändig del av stormen, och ledare i andra länder har informerats om detta och vet att de skall förvänta sig det, eftersom det kommer att hända även i deras länder, inte bara i USA.
 • Sluta också att oroa er för mellanårsvalet lol (skratt). Tror ni inte att Trump har en plan? Tror ni att han gick igenom allt detta besvär med att rädda planeten Jorden bara för att förlora mellanårsvalet?! Det demokratiska partiet kanske inte ens finns inom 8 månader. Eller det kan liknas med Nazistpartiet genom att folk skäms över att erkänna att de ens stöder det. Mycket kommer att hända mellan nu och då, och det är mer än ni någonsin har sett i en historiebok. Vi kanske inte ens känner igen vårt eget land om 8 månader.
 • Lita på timingen av allt Det finns en anledning till att IG-rapporten inte är ute än. Det finns en anledning till att det kommer att hända exakt när det händer. Många saker bakom kulisserna som ni inte kunde någonsin veta eller förstå måste hända först. Att neutralisera de mest kraftfulla och rikaste djupt anslutna människorna i världen är inte lika lätt som att bara arrestera dem
 • Nej, Trump vill inte avskeda Mueller, eller Rosenstein, eller Sessions, eller Horowitz, etc. Fall inte för de meningslösa ”breaking news” nyheterna. Nej, Trump hamnar inte i trubbel för Rysslandssamverkan, för han var inte i maskopi med Ryssland.
 • Också viktigt. Under Stormen kommer det att vara ett tryck för att åtala Trump, starkare än ni någonsin sett. Det blir ett blixtkrig. Han kommer att kallas Hitler, en diktator, som missbrukar sin makt, beväpnar DOJ (Justitiedepartementet) osv. Tusentals kommer att göra upplopp, NGs (Nationalgardet) kommer att ingripa, ni kommer att finna er själva rädda för Trump och rädda för att sanningen inte kommer fram, men det gör den. Efter att allt lugnat ner sig och rensats, kommer folk att se vad som hände, och Trump kommer inte att se ut som den dåliga killen. Jag berättar bara det här nu eftersom det kommer … så förvänta er det. Sakerna blir värre innan de blir bättre. Jag upprepar: Bli inte rädda att Trump kommer att bli åtalad… det blir han inte. Trycket kommer att vara starkare än ni någonsin sett. Det förväntas. Trump och de vita hattarna vet att det kommer och vet hur man ska motverka det. Allt kommer att spelas ut.
 • Demokraterna, och några republikaner, kommer att vara i fullt förnekelsetillstånd. Låt dem vara. Slösa inte tid på att försöka ”redpill”(rött piller) dem, eller försöka att ”visa dem sanningen och ljuset”. Ge dem lite tid att bearbeta allt och att långsamt bestämma sig, när de är öppna för att prata, ge dem det röda pillret när de är mottagliga för det. Det är inte lätt. Människor som de har gett hela sitt hjärta till kommer att sluta med att krossa deras hjärtan och deras förtroende. Deras hela identitet kommer att förloras, eftersom de kommer att förvränga sig för att försöka hålla fast vid dessa människor, vars arv slits itu inför för deras ögon. Om något, ha medkänsla med dem. De blev utnyttjade av medierna och av politikerna som använde deras känslor för att manipulera.
 • Stormen händer denna månad. Mars är månaden Det kan bli otäckt, jag menar att vi kanske kan förlora facebook och saker tillfälligt. Jag vet inte ens, men kom bara ihåg att det är kortlivat. Saker kommer att bli bättre, men händelser av den här storleken kommer att bli röriga … det är inte lika lätt som att bara trycka på en strömbrytare.
 • En sista sak. Kom bara ihåg, det här är inte vänster mot rött, eller rött mot blått, det här är Amerika mot de yttre krafter som försöker förstöra oss. Fed har existerat i 105 år och vårt valutasystem i 150 år. Krokarna har varit i oss under en låååång tid. Vad som händer i detta land har INGEN någonsin bevittnat förut. Inte ens innan vi föddes. Det här ÄR historia.

Källa: Operation Disclosure

 

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...