Tidpunkt för RV, Med-Beds, Tidslinjeskifte, Solblixt/Uppstigning? | Ärkeängel Mikael, Befälhavare Ashtar, och Moder Maria via Dancing Dolphin, 26 mars 2022

Tidpunkt för RV, Med-Beds, Tidslinjeskifte, Solblixt/Uppstigning? | Ärkeängel Mikael, Befälhavare Ashtar, och Moder Maria via Dancing Dolphin, 26 mars 2022

 

Mottaget lördagen den 26:e mars 2022

 

DANCING DOLPHIN:

Vad händer med RV, Med-Beds, Solblixten/Uppstigning, Tidslinjedelningen? Jag bad mina kontakter att ge ett meddelande till Ljusarbetarna om de hade något att dela med sig av i detta ämne. Jag bad om ett förtydligande bara för att jag inser att vi inte kan få någon tid för dessa händelser. Detta var ett muntligt meddelande och jag transkriberade det senare, under några dagar. Jag bad också Metatron att vara min Portvakt och bara tillåta en Varelse i taget.

METATRON: Ärkeängel Mikael är först.

ÄRKEÄNGEL MIKAEL:

Jag inser att det har varit väldigt svårt för Ljusarbetarna. Ni har haft det svårt under hela ert liv. Ni har använt era sköldar och skyddat er så mycket som möjligt, men många pilar genomborrade era hjärtan. De med stängda hjärtan och sinnen kände sig hotade av er vilja att gå utanför normen, er nyfikenhet och ert mod. De var avundsjuka så de hånade och förlöjligade er. Jag säger till er alla — heder åt er för att ni står på er!! Även om denna grymma behandling fick er att bli tysta. Ni stod fortfarande på er och fortsatte er strävan efter sanningen, ljuset och den andliga kunskapen. Ni var sanna mot era Själar. Så tack till er alla! Grattis! Bravo!

Ni är en speciell grupp! Ni Ljusarbetare och Stjärnfrön gör ett enastående jobb! Om denna så kallade tidslinje splittras just i detta ögonblick så känner ni ingen oro. De med lägre vibrationer kommer att försvinna och ni behöver inte oroa er för vad som händer med dem. De har valt sin väg. Ni har valt att söka upp ljuset och få kunskap.

Ni som har planerat att bli humanitärer, ni är beredda på det positiva resultatet. Så, om RV kommer – är ni förberedda och redo för er Inlösenmöten. Ni kommer att berätta vad ni vill göra, och sedan låta delarna hamna där de ska.

Om ”solblixten” (Uppstigningen) som ni har hört talas om, kommer först, då kommer ni varsamt att vägledas på en ny väg. De av er som är redo för nästa steg, kommer att ledas på vägen mot det resultatet. Er Själ och ert Högre Själv valt vad ni ska göra! Det är inget som görs mot er. Jag kommer inte att gå in på detaljer om det, utan vet bara att allt kommer att göras för ert högsta bästa. Så jag säger detta med största kärlek och respekt till er alla: Jag önskar att ni är lugna och inte oroar er för vad som kan hända.

Om dessa så kallade Med-Beds kommer eller inte, är inte viktigt; för antingen kommer ni att ha dem när RV inträffar, eller så kommer ni inte att behöva dem på grund av Solblixten/Uppstigningen. Så ni mår bra! Och även om några av era familjemedlemmar eller närmaste vänner valde den ”andra” vägen, så kommer ni att känna er bekväma med det, eftersom ni vet att de gjorde det val som är bäst för deras Själars riktning.

Var lugna, kära Ni. Jag älskar er alla mer än ni kan veta, och jag är väldigt glad att få tala med er ikväll. Det här är Ärkeängel Mikael. Jag slutar nu. (Tack, ÄÄ Mikael!)

METATRON: Nästa är Ashtar, han skulle också vilja säga något.

BEFÄLHAVARE ASHTAR:

Hej, kära Ljusarbetare på Gaia! Det här är Befälhavare Ashtar, och det är verkligen min titel. Vi vet att det finns flera historier om Gaia inom olika kretsar. Möjliga resultat och många tidslinjeprojektioner delas på internet. Och det är precis vad det är – projektioner. Jag vill förklara lite om ”hur saker händer” för människor på Gaia.

Vi (Ashtar Command & den Galaktiska Federationen) kom till Gaia på Moderns och Faderns begäran för många år sedan, för att hjälpa Gaia med henne och hennes folks uppstigning. Gaia själv är en Ärkeängel, en mycket utvecklad Varelse full av kärlek. Hon steg in i denna roll att bli en planet och ta den från mörker till ljus. Genom miljarder år fortsatte Gaia orubbligt medan saker hände som var oväntade, och oräkneliga civilisationer steg och föll. Hon höll kursen med kärlek och tålamod i hjärtat.

Många av er på planeten har varit här sedan Gaias skapelse. Kallelsen gick ut och ni erbjöd er att hjälpa till med detta storslagna experiment som vi kallar ”Projekt Gaia.” Ni, genom era olika ”Själsgnistor” (ni kanske kallar dem tidigare eller framtida liv) arbetade outtröttligt, genom att plantera frön av ljus på Gaia och i mänsklighetens hjärtan under tusentals år. Era Själsgnistor har levt på Gaia, på andra planeter och till och med på våra skepp. Dancing Dolphin har träffat två av sina Själsgnistor som båda har tjänstgjort i den Galaktiska Federationen vid olika tidpunkter; med olika egenskaper som kommer från två olika planeter. Så vi är alla en familj Kära Ni, en hel familj, och vi arbetar alla tillsammans i detta enorma projekt! Projektet är att föra Gaia tillbaka till ljuset. Att föra Gaia (och allt hennes folk) upp, upp genom alla steg i Uppstigningen, från mörkret till detta ljus.

Några av er hjälper oss med detta på sätt som ni inte är medvetna om. Till exempel så kommer ni upp till våra skepp när ni sover. Er själ reser via Astrala Projektioner för att delta i möten med oss. Ni är våra ”Markstyrkor” och ger oss rapporter om vad som händer på Gaia ur er synvinkel; till exempel hur människor omkring er tänker och känner. Ni förser oss med information som vi använder för att hjälpa till att fatta vissa beslut.

MEN – och detta är MYCKET, MYCKET, VIKTIGT! Vad som händer med era Tidslinjer, med RV, Med-Beds eller Solblixtar, vad som kommer först styrs inte av oss! MÄNNISKANS KOLLEKTIVA MEDVETANDE PÅ GAIA styr vad som händer. Ni ger alla feedback genom ert undermedvetna, och ni bestämmer alla tillsammans vad som händer. Oavsett om det handlar om RV, om det ena eller det andra händer, ända ner till väder eller krig. Jag vet att några av er tror att det är ”Gud” som gör detta, men det här är ett INTERAKTIVT EXPERIMENT, och ALLA NI STYR DET. Vi hjälper till.

Så om de flesta människor på Gaia känner att ”det här tar för lång tid” eller ”det här går för fort, vi måste bromsa” så är det vad som händer. Ni bestämmer alla tillsammans och vi hjälper till med att utföra det enligt era anvisningar. När det gäller saker som att dela upp tidslinjer – så kan vi hjälpa till, men vi inkräktar inte. Det sker efter ert kollektiva påkallande! Modern och Fadern inkräktar inte heller. Så jag kan inte berätta vad som kommer först, om det är Med-Beds, RV eller Uppstigning etc. Jag kan inte berätta för er eftersom jag inte vet. Det bestämmer ni alla tillsammans! OK? Ni bestämmer det tillsammans.

Förstå att det är era Högre Själv som fattar dessa viktiga beslut – inte era 3D- eller 4D-sinnen. Många av er i era 3D- eller 4D-sinnen kanske säger ”Jag orkar inte längre! Det är hemskt här! Vi måste ge oss av nu!” Men era Högre Själv som är kloka och har lite distans kommer att säga saker som ”Vi är inte redo ännu, inte redo att ta steget. Vi vill ha fler människor.” Det här sista exemplet är vad som har hänt under de senaste 10-15 åren, när ni snabbt har närmat er er Uppstigning.

Ni kanske inte gillar att höra detta, men ni bestämde också kollektivt om att något som en pandemi skulle vara fördelaktigt i det långa loppet. Och, se hur det har förändrat allas liv på bara en mycket kort period. Det väckte många människor genom att de togs bort från det dagliga. Många människor tvingades ändra sitt sätt att arbeta och leva. Familjer kunde tillbringa mer tid tillsammans, och resultatet blev en förändring i synsätten. Människor tittade närmare på sina liv och bestämde vad som var viktigt för dem. Det som hände var att mycket positivt förverkligades, även om det blev tragiska förluster av liv; och det bestämde ni ALLA. Det fanns de som startade detta genom att skapa viruset, men tillsammans lät ni det hända. Och jag ska tillägga att ni lät det ske med minsta möjliga antal dödsoffer. Det kunde ha varit en miljard gånger värre, men ni styrde upp det. OK? Jag försöker ge er en ledtråd om hur kraftfulla ni är! Individuellt och som grupp.

Det här är en mycket intressant och fantastisk fråga, Dancing Dolphin, och jag är så glad att du ställde den. Jag är medveten om att några av er som är vakna och medvetna, har utfört gruppmeditationer. Jag hoppas att ni alla inser hur kraftfulla ni är tillsammans, hur ni tillsammans kan styra er framtid! Ni väljer vad ni vill ska hända och gör att det blir så. Det kan ni (individuellt och kollektivt) göra! Sätt er avsikt, visualisera det ni vill så blir det så. Fortsätt fokusera på det ni vill. Lyssna inte på alla andra berättelser som finns runt omkring. Det gör er inget gott. Det drar ur er styrkan och då börjar ni ifrågasätta, svänga och känna onödig oro. Gå in i er kraft och stanna kvar i den.

Alla kraftfulla energier som har kommit in till Gaia, lyser upp vägen för er alla. De gör det möjligt för er avsikt att bli mer fokuserade, och manifestationer kan komma med lätthet. Tidpunkten för våren på norra halvklotet är inte en slump. Det är en magisk tid av förnyelse och återfödelse för Gaia, och även för er. Ni stiger in i er nya verklighet. Gå samman, skapa medvetet vad ni vill och ni kommer att få det. Och, om ni vill, hjälpa de som är i 3D att försiktigt vakna med deras högsta goda i åtanke. Det kan ni visualisera. Jag skulle inte säga manifestera, eftersom det är deras val. Men ni kan visualisera att det händer och ni kan hjälpa dem. Och det är vad ni alla har gjort. Ni har gjort allt detta för att hjälpa alla de som fortfarande sover. Så jag vill uppmuntra er, att inkludera dessa 3D-människor i era visualiseringar, fantasier och er hoppfullhet om vad framtiden kan erbjuda. Några av dessa människor som är på väg att lämna 3D och gå in i 4D; har blivit mer empatiska och medkännande.

Vi ser, vi förstår och vi hör er tala på våra möten, och vi tar oss in i det kollektiva omedvetandet. Vi bevittnar allt det lidande, den depression och ångest som pågår. Nedstängningarna var extremt svåra för alla, och nu är folk oroliga för ett kärnvapenkrig. Jag kommer att säga till er att ett kärnvapenkrig kommer inte att hända, det är inte tillåtet. SNÄLLA oroa er inte för det! Men rädslan för det kan dock vändas till något bra. På samma sätt som rädslan för viruset hjälpte människor att vakna upp, och inse att de inte borde ta sina liv för givna och att livet i sig är dyrbart. Människorna har varit så fokuserade på överlevnad; arbetade bara för att köpa mat och ha ett ställe att sova på och de glömde att leva – det var inte deras eget fel.

Kom ihåg – Mänskligheten på Gaia är nu den Vägledande Kraften för ert öde. DE SOM BESTÄMMER ER FRAMTID ÄR NI! ALLA NI! Ert kollektiva medvetande! Ni behöver inte titta utanför er själva. Det var vad jag ville berätta för er. NI HAR STYRKAN, så få det att hända så som ni vill ha det. Skapa den värld ni vill ha!

Vi blev så glada när vi såg er alla gå samman, för att stå upp för era rättigheter och friheter, och för de som inte kunnat tala för sig. Vi har känt oss så välsignade av att se detta och vi är så stolta över er! Och på samma sätt vet vi att ni kan göra detta! Ni kan skapa er egen vackra värld på precis det sätt ni önskar att den ska vara.

Vi hejar på er hela tiden! Himlens Kompani hejar på er! Vi är era största fans, kära Ni. Ni är rockstjärnorna, okej? (skrattar), eller seriehjältarna, det är de ni är! Jag kommer att lämna er alla med dessa uppiggande och stärkande tankar. Ni är inte styrda av någon gudsliknande varelse eller utom kontroll på grund av utomjordiska inkräktare. NI ÄR HJÄLTAR! Det är så det fungerar. Det är så det är upplagt, det är vad som händer.

Jag avslutar, men jag vill tillägga detta: saker förändras snabbt. Ni känner till frasen ”ingenting är hugget i sten”? Eller? Men, kom ihåg att en switch kan vändas mycket snabbt. Det betyder att om tillräckligt många av er når en viss nivå, kan något hända direkt. Er ständiga input, era manifestationer och era avsikter är extremt viktiga att dagligen fokusera på. Även om ni är upptagna på jobbet, stanna upp och visualisera den värld ni vill ha så ofta som möjligt. Fortsätt att mata in er positiva avsikt i röran för det är så det blir gjort.

Tack för er tid. Jag tackar för att ni lyssnar. Jag blev glad att få komma och prata med er ikväll om detta, eftersom det är oerhört viktigt. Och vi älskar och stöttar er alla! Vi är här för att hjälpa er. Kontakta oss om ni vill prata. Det är många, många av oss på skeppen som skulle älska att prata med er alla. Många av er har Själsgnistor på skeppen och jag vet att de skulle älska att prata med er. Sov gott! Lev väl!

Ni är kraftfulla varelser, mäktigare än ni vet och vi älskar er.

Er Ashtar.

 

Tack Ashtar för att du kom och pratade med oss ​​ikväll! Jag kände din styrka och övertygelse när du pratade. Vi är tacksamma för ditt meddelande.

 

METATRON: Sist att tala är Moder Maria.

MODER MARIA:

Kära Dancing Dolfin, detta är Moder Maria, den som du känner till som Moder Maria, JAG ÄR en Uppstigen Varelse. Jag ville komma in helt snabbt för att säga att alla de Uppstigna Mästarna vakar över er alla. Vi sänder er vår kärlek och styrka – extra mod för de som behöver det. Allt stöd ni behöver – vi skickar det.

Vi vet hur många som lider just nu, och vi uppmuntrar er alla att hänga kvar så länge ni kan. Jag håller helt med om vad Ärkeängel Mikael och Befälhavaren Ashtar har sagt, och jag vill tillägga att alla vi står bakom er alla! Vi ger er vår kärlek och vårt stöd.

Vi är stolta över er! Vi är övertygade om att ni kommer att lyckas oavsett vilket resultat ni väljer. Vi uppmuntrar er att samlas! Samlas i meditation, samlas med rena tankar och ange era avsikter så ofta som möjligt. Ni är verkligen kraftfulla varelser!

Jag skickar er min kärlek. Jag är mycket glad över att få prata med er alla denna kväll.

Evig kärlek,

Moder Maria

 

Tack, kära Moder Maria för att du avslutade meddelandena ikväll med din kärlek och ditt stöd. Vi är tacksamma.

 

Tack, kära Metatron för att du tjänar som min Portvakt. JAG ÄR tacksam för din hjälp.

 

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...