Timothy i Agharta via Beatrice Madsen, July 4th, 2019

Timothy i Agharta               190704

Vär hälsad på jordeplanet kär ni.

Jag är Timothy och bor i Agharta. Jag är en djupt utvecklad varelse och arbetar nu med verka för aktiv kontakt mellan ytplanet och den inre jorden. Vi har här inne länge levt i en fredlig värld och är på så vid era förebilder och föregångare. Nu gläds vi alla åt att kontakten mera på allvar kan starta och ett befruktande samarbete kan så småningom komma till stånd. Härinne lever diverse raser och grupper sida vid sida och hela tankekonstruktionen om krig, påhopp, dualitet och aggression-aversion är förlegad och har ingen form.

Jag vill verkligen kalla det förlegad tankeform, för det kommer att bli så också för er i framtiden. Det kommer då att bli så svårt att förstå att man skulle ge sig på någon annan som hade en annan ståndpunkt, hudfärg, hårfärg eller fel kön.

Det kommer att bli detsamma för er när det handlar om religioner. Dessa kommer så småningom att bli historiskt intressanta. Ni kommer att tala om att; kommer ni ihåg när vi hade olika religionsformer och stred dessa emellan? Ni kommer att skratta, min Gud var den rätta och din Gud var den felaktiga. Ni kommer att uppfatta det som dårskap precis på samma sätt som man idag uppfattar det dåraktigt att vad man trodde tidigare att jorden var universums mitt eller för den delen att jorden är platt.

Vi finns här och är redo för kontakt med er när ni tar första steget. Det finns åtskilliga som redan har kontakt med oss och många har det på ett omedvetet plan men det tar ett tag till innan vi kan få allmänt kollektivt erkännande. Det senare kommer att ske i samklang med när när det blir mer allmänt känt att det finns gott om utomjordiska civilisationer, också närvarande på jordytan.

Jag Timothy är en gammal, vis utvecklad själ och har tidigare också varit inkarnerad på ytan. Mitt senaste liv var i det forna Egyptiska riket och kanalen uppfattar min hudton lätt blåaktig i sin utstrålning. Vi är här  i Agharta i fysisk manifestation och jag är speciellt intresserad av att arbeta med energier kopplade till hav och vatten. Även i Egypten var jag intresserad av båtkonstruktioner och jag har valt att vidareutveckla det intresset här i Agharta. Jag går in på de finaste detaljerna och utvecklar de mest vackra skepp ni kan tänka er. Somliga skulle påstå att de liknar en smula era tidiga medeltida skepp, en blandning av dem, egyptiska båtar och högteknologiska farkoster.

Inre jordens civilisation och ytplanet har alltid haft kontakt via de stora haven. Sjöjungfuar, delfiner och valar är en slags förbindelselänk som kan simma ut och in mellan Agharta och jordeplanet.

Det stormar hos er i den värld ni lever i men jag vill påminna er om att se jordens sköna stunder. Se den vackra bladutvecklingen i den prunkande sommartid, se vågskvalpet som förbinder henne med andra världar som finns endast bakom hörnet både uppom, nedom, inom och utom. Se in i alla de visa djurens ögon som finns omkring er och se att där finns en återspegling av stjärnhimmlens lysande, gnistrande glimt.

Tålmodigt väntar vi på er stadiga utveckling mot ljuset och vi ser fram emot en återföreningens glädje som liknar det när det bortsprungna lammet åter kommer till sin riktiga flock.

Du gillar kanske också...