”TR4”, GCR/RV Intel SITREP, 1 juli, 2017

”TR4”

GCR/RV Intel SITREP

1 juli, 2017

Vi förstår att det på lördagsmorgonen utfördes ett internt bank-Test vid 04 AM EDT, därav bilden ovan med en Triumph TR4 i världsfredsblått.

Vi tror att detta var den sista övningen i global synkronisering (att länka samman samtliga huvudkonton inom AIIB) inför den faktiska RV, när bankerna i USA internationellt stänger i kväll vid 8 PM EDT.

ZIM-innehavarna borde ha full uppmärksamhet på sina omgivningar så snart de bokar sina möten.

När ni väl har påbörjat er resa till ert inväxlingsmöte, stanna inte, utan fortsätt vidare hela tiden.

Efter inväxlingen, gör likadant. Åk raka vägen hem. Fira privat och vifta inte med era nya kontanter eller konton ute på stan.

Låt ödmjukhet och anonymitet vara era bästa vänner. Och vilka utgifts-beslut ni till att börja med tar, tänk på hur de långsiktigt kan påverka er och er familj.

Internet-grupper med ZIM-innehavare kan be om och få, vilka belopp de önskar enligt suverän lag. Men var kloka i era önskemål, gällande att varsamt möta ert livsöde med ett lämpligt andligt belopp. Inte för högt, inte för lågt -precis som gröten.

Kom ihåg: Att be för er säkerhet före, under och efter ert inväxlingsmöte är en handling av styrka och överlämnande, såväl som ett förebyggande verktyg som alla kan använda sig av, för att säkerställa en framgångsrik inväxling.

Må Kristus välsigna och bevara er alla.

Gud är med oss.

 

“TR4” – GCR/RV Intel SITREP – Saturday – July 1, 2017

 

Du gillar kanske också...