Yeshua via Galaxygirl, 18 april 2021

 

Yeshua via Galaxygirl 18 april 2021

 

 

Jag är Yeshua. Jag kommer igenom den här idag som jag kommer igenom många av er. Många av er har inom er essensen av mig, för vi är alla ett. Vi är alla aspekter av Källan i olika former. Därför är vi alla anslutna och separation är verkligen omöjlig. Det är möjligt att bli så inhägnad och fångad av det mänskliga sinnet och dogmen att ni känner en illusion av separation. Detta är vad som sönderfaller när mänskligheten stiger längre från den interdimensionella fällan och falskheterna i religiös programmering.

Människor vaknar upp till gudsjaget inom sig själva. Det är egentligen ganska enkelt. Ni är aspekter av Källan. (Jag ser ett vackert kalejdoskop i alla färger. Jag ser kalejdoskopet röra sig, bilden ändras ständigt men alla färger förblir inom kalejdoskopet.) Källan förändrar hela tiden former och färger och kroppar. Ni är aspekter av den här källan. Er själs resa är en integrerad del av helheten. Precis som ett sandkorn är en viktig del av helheten, eftersom allt är ett. Essensen av sandkornet kommer från det som var före det. (Jag ser ett havsdjur med ett skal.)

Det tidigare sandkornets liv är en del av det, ja? Ni integrerar alla tidigare minnen och upplevelser som ni har lidit av och fortfarande bearbetar. Det är sant. Det finns mycket att bearbeta, det finns mycket att förstå. Det finns tid att bearbeta dessa saker. Som en evig varelse på en oändlig resa finns det omätligt med tid att bearbeta. Men jordens experiment går mot sitt slut, det är över.

(Jag ser en gammal bok stängas som är trasig och sliten. Jag ser en ny vackert glödande gyllene bok öppnas). Det mänskliga experimentet med mörker är inte immunt mot ljuset. Ljuset är botemedlet mot mörkret och smärtan som mänskligheten har lidit av men de måste inse att deras guds-jag finns inom. Detta kommer att vara en mycket, mycket svår undervisning för många och de kommer att vara stängda för den. Men det är deras val, kära ni. Det är deras val på resan.

Du är där för att räcka ut en hand, för att ge en vibrationsfrekvens av hjälp. Du är inte där för att fatta deras beslut för dem. Känner du skillnaden? Jag kom till Gaia som en guide, som ett vibrerande erbjudande och en kodning som påbörjade/främjade sådden av det Kristusmedvetande som nu blommar i hjärtat hos dem som tror på ljuset inuti. Jag är samma ljus. Jag kom från Källan, liksom du. Jämställdhet i Källan.

Vi är alla samma sandkorn från samma början. Ser du? Du behöver inte tillbe mig. Du kan prata med mig som en vördad vän och bror. Tala högre. Prata med mig, prata med vem du bäst resonerar med av de högre dimensionella frekvenserna. Universum lyssnar. Gudsjaget inom lyssnar. Manifestationen kommer att bli mjukare, mer omedelbar. Den här tänker på ett barn som manifesterade ett ”hole in one”. Det var spektakulärt, Ernie. Spektakulärt! Du gör det utmärkt, min vän. Fortsätt så! Ni lär alla bäst av barnen. De är mer bekanta med hemmets vibrationer. Det är inte ett så avlägset minne för dem. Det är det inte. Barnen som kommer in nu minns ännu bättre sitt hem, Källans livmoder.

Den här mediterade nyligen i tomrummet. Vill du känna det utrymmet? (Jag är tillbaka i tomrummet med Yeshua. Det finns inget annat än oändlig potential, utrymme, kärlek. Jag omger mig av en bubbla av ljus.) Detta är ett utmärkt ställe att trolla fram dina manifestationer på, att tro på det bästa för mänskligheten. Det är här nya skapelser föds, tänks ut och sedan föds till materia så småningom, beroende på vibrationsinriktningen. Vänner, föreställ dig den Nya Jorden med mig, med oss. Föreställ dig vad du vill uppleva.

(Jag ser trädgårdar, en grön hälsosam Jord, oändligt ljus i den blå himlen, luften är tjock och varm och välkomnande. Jag hör djur i träden, jag är i en djungel, det finns ingen rädsla för några rovdjur och jag är bekväm barfota. Barken på träden är varm och välkomnande. Jag känner trädens energi. Jag känner solljuset på mitt hår. Jag känner svalkan under mina fötter på jordgolvet.) Nu vänner, föreställ er att alla har mycket. Föreställ er att alla glöder inuti, tillfreds med sitt ursprung från Källan, tillfreds i sina manifestationer, för de kommer bara att vara av den högsta vibrationsanpassningen.

Mänskligheten har varit så självbelåten, så programmerad, dess ljus så nedtonat. Det är dags att ändra detta. Jag skakade om saker där i min inkarnation och ni är medvetna om min historia. Men ni känner inte till hela min historia, eftersom det är sällsynt att ni inom människans form verkligen känner en människas hela historia. Du ser en person under delar av tid, under ögonblick och ibland en serie år, men du kanske inte vet vad som utlöste ett svar eller vilket tidigare livsminne som återuppstod? Att de inte vet hur de ska bearbeta eller befinner sig mitt i upparbetning. Och så ha nåd med er själva, med varandra. Ha nåd i denna enorma tid av omvälvning och återfödelse. Ha uthållighet för att fortsätta att vara fast besluten, obeveklig i ditt löfte att bara hålla fast vid de högre dimensionella frekvenserna för detta skapar en enorm vibrationsbro som kommer att hjälpa många.

Fred. Jag är Yeshua. Jag kommer igenom den här i dag precis som jag kommer igenom många av er. Vi kommer att vara bättre anpassade om du kommer ihåg att prata med mig oftare, mer fullständigt. Jag är här för dig. Mörkrets tider är nästan slut och du är här för att vittna om denna eviga sanning, om den inre guden som avslöjas. Detta kommer att vara en svår sanning för många och de kommer att stänga av för den. Jordprogrammet har varit svårt. Så många har gått vilse. Men så många hittar vägen tillbaka till Källan, tillbaka till guden inuti, tillbaka till den värdefulla vibrationslinjen för inriktning, fred, omedelbar manifestation av allt som är bra, rent och vackert. Kärlek är hjärtslag i universum, i skapelsen. Källan är kärlek. Källan är alla saker. Ni är en del av denna oändliga strand med oändliga sandkorn som sträcker sig längre bort än det mänskliga sinnet kan förstå. Alla är från samma början och alla kommer att ha samma slut. För alla är Källan. Känn den här kärleken. Känn detta hopp! Känn denna kodning och vet vem du är. Vet vilka ni är, vänner. Vet att ni är födda för detta ögonblick, för den här gången, i denna rymddräkt, i den här kroppen av en anledning. Dina skäl blir mer kända. Men vet att du är redo! Du är redo och du är älskad! Och du är inte ensam.

Du omges av de många hjälpsamma händer och fötter som finns bredvid dig i varje ögonblick. För vi är alla ett. Vi hjälper till kontinuerligt, ögonblick för ögonblick och vi kommer inte att sluta förrän detta projekt i slutändan är välsignat av återkomsten av insikten om sanningen om Allt Som Är. Fred, bröder och systrar, fred. Ni är övermåttan välsignade. Allt du behöver finns inom dig. Jag finns bredvid dig, går på den eviga stranden bredvid dig, min vän. Öppna, expandera och vila i denna kunskap. Var i fred. Jag är Yeshua.

~ galaxygirl

 

 

Avsnitt för bifogade filer

Förhandsgranska YouTube-videoklipp Yeshua ~ galaxygirl 4/18/2021

 

 

 

Du gillar kanske också...