Uppdatering från Yosef, 7 mars, 2016

Reval-22

Uppdatering från Yosef

7 mars, 2016

Anonym Intel Sitrep

Ovan ser ni ett historiskt fotografi av Farfar (bilden visar ett spädbarn), den som egentligen trycker på knappen till ”global reset”, den globala återställningen, någonstans i bergen i Kina i april, 2015.

Säkerligen är han i verkligheten närapå 500 år gammal (är det verklighet?). I själva verket är han så gammal att en del tror att han helt har backat åldrandeprocessen så att han nu dyker upp som ett spädbarn för att få tag i brudar. Så likt Benjamin Button. Men allvarligt talat, så tryckte man på den egentliga knappen till RV detta år den 22.2 och detta håller just nu på att släppas ut i cirkulation från och med den 3.3. Föreställ er vad som väntar oss den 4.4?

Det är allt så galet, eller hur? Man undkom en världsomfattande finanskollaps genom ett överflöd av välvillighet som levererades med vägledning från de urgamla suveräna familjerna, uppstigna mästare och utomjordiska varelser. ’Hallå där, skicka hit en bong illa kvickt och sluta med det här vansinnet Susan Powter?’ (”Stop this insanity” by Susan Powter).

Japp, igår kväll, under gryningstimmarna runt 08:08:08:08 CST, gjorde farfar slutligen slag i saken och sade ”Nu ger vi oss av och tar dom”. Vi känner oss så ödmjuka inför din kärlek för hela mänskligheten, Farfar. . . och likaså för ditt tålamod att placera våra liv på en fast grund i stället för sand, som våra förfäder var tvungna att driva sina jordbruk i.

Alla i Nordamerika är för evigt tacksamma för din visdom och generositet. I mitt hjärta vet jag att bilden här ovan i sanning representerar den glädje som du känner i ditt hjärta på denna mycket speciella, välförtjänta dag. Gud är med oss. Ett. Alltid.

Så vad händer nu? Är Yuan nu världens reserv valuta? Japp. Är de där irriterande TRN’s nu vid liv över hela världen? Dubbelt Japp. Hur är det med vår gamla vän Dinaren? Den globala frigivningen skedde kl 08 i Bagdad hörde jag. Varför tror du annars Maliki plötsligt avgick från sitt offentliga liv?

Kinas mål var hela tiden till förmån för en super diskret, osynlig och ändå kraftfull finansiell övergång som skulle vecklas ut. Så om Kina satte igång innan handeln öppnade på deras måndagsmorgon, betyder det att ett himmelskt mandat gällde för varje land att antingen följa Kinas ledning eller hamna på efterkälken på grund av brutala internationella sanktioner. Det är därför både säkert och klokt att anta att alla nationer i den fria världen känner sig eniga och nu befinner sig på en guldstandard gällande valutavärderingen, med baslinjen eller punktpriset fastställt i Shanghai i Kina från och med nu.

Så, voilà, och som av magi, alla marknader i världen handlar under denna morgon med guldbaserade tillgångar, inklusive FSTE 100, DAGS och CAC 40 i Europa (från och med 07.00 GMT).

Vi i USA (DJIA, S&P, Nasdaq) måste såklart också ha anslutit oss till detta, för de håller inte på kollapsa. Så nationen som en gång var den mäktigaste på jorden, har exakt i denna stund, reducerats till en andra klassens diplomatisk medborgare på den globala schackbrädan. Japp. Det gick undan!

Intel kommenterar att vi nu väntar på vårt berömda uttalande av någon i auktoritär position som accepterar ansvaret över vår nya och förbättrade guldbaserade TRN/USN -valuta. Nu kanske uttalandet kommer i morgon, så Irak kan gå senare i kväll . . . men båda är på väg, så en förlust måste offentligt deklareras för de Äldste.

Så om ni inte stannade uppe sent och studerade världshändelserna som en Doktorand om Marco Ekonomiska Teorier, missade ni troligen den historiska men ändå fredliga övergången gällande de globala plattformerna, filosofierna och värde-övergångarna från papper till guld, rädsla till kärlek och mörker till ljus.

Denna resa var mycket rolig för dem av oss som är tillräckligt dumma för att följa ett sådant skeende på så nära håll. Ärligt talat, intel-leverantörerna har vid det här laget inga liv. . . eftersom vi kollektivt har blivit fångade av en traktors ljuskägla av information tills våra goda skattemässiga namn har återställts till fullständig och total värdighet.

Men endast de 800# aviseringarna återstår, om de så må bli från Reno eller i inlösenskontoren runtom i landet. Vilket privilegium att få ta del av historien. Jag menar, varför skulle annars inlösenskontorens anställda igen bli avstängda efter en kort men uppskattad ledig söndagskväll? Och varför skulle annars en taktisk larmberedskap utlysas till vår nations militärer, nationella vakter, specialstyrkor, polisstyrkor och lokala banksäkerhetsanställda, att vara vaksamma för en nationell misstänkt aktivitet mot Republiken?

Allvarligt, om inte en RV . . . varför skulle de göra allt detta? Håller de på med en filminspelning? Vill nyfikna få reda på något? Och Farfar, vi är redo att bli överväldigade här i Västvärlden. Vi vet nu att vi inte känner till vad som är på väg åt vårt håll, så tack för tilläggstiden för att hinna förbereda våra själar, så att de inte ska svepas iväg av illusionen.

Ja, privata växlingar är på gång över hela världen och inget är klokare, för denna aktivitet har blivit så omsorgsfullt uttänkt, så lokaliserad och så snabb. . . att det är nästintill omöjligt att se hela pusslet i realtid om man inte har en förhöjd förmåga av klärvojans. Detta är varför så mycket av det som intel-folket levererar är reaktionärt, eller följer efter fakta, för hur kan någon förutspå vad de inte kan se?

Hej, det kommer att bli tufft för oss alla att acceptera vår välsignelse långt efter att våra inväxlingar har blivit utförda – eftersom att gå från ingenting till allting under mindre än 30 minuter är ett svårt begrepp att mentalt kunna absorbera, än mindre känslomässigt. Och nej, den klassiska lilla röda Porschen kommer inte att kunna tjäna som en del i er terapi eftersom det sanna värdet alltid finns inombords.

Tumregeln för givande borde vara följande: Det är ok att skörda kännbara belöningar för att uppnå ert livs arbete, men det är bäst för er att ge ut tio gånger mer till andra, annars kommer ni helt enkelt inte att kunna njuta av allt som ni har fått och mer grejer kommer bara att göra er mer miserabla.

Låt mig också erbjuda er ett välsignat ord på vägen ut . . . när det suveräna RV slutligen når gatunivån och privata kontrakt blir undertecknade i inväxlingskontoren för människor som oss, som köpte eller fick valuta i gåva, från on-line köp eller köp i bankkontor, kommer det att gå så fort att ni fortfarande inte fattar vad som sker. Och om de Äldste får som de önskar, kommer ni inte att känna till hela historien förrän efter ett tiotal år efter detta faktum.

Så för all del, njut av stunden, men håll era huvuden och era hjärtan på skaft, för saker och ting kommer att ske så snabbt att ni kommer att undra vart eländet, lidandet och fattigdomen försvann. . . och ni kan till och med själv sabotera allt för att få dem tillbaka.

Därför är det bäst att ni snabbt lär er hur ni kärleksfullt ska släppa taget och känna er bekväma med att bygga något nytt.

Aloha ke akua (Gud är Kärlek)

http://inteldinarchronicles.blogspot.com/2016/03/grandfather-anonymous-intel-sitrep-3716.html

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...