Venusianska Översteprästinnor av Ljus 14.09.2020

 

Venusianska Översteprästinnor av Ljus 14.09.2020

 

Barn av Ljuset, vi hälsar er från ljuset. Vi hälsar er med kärlek från livmodern till vår planetära moder, Venus. Vi är kända som kärlekens planet, för det är den dominerande vibrationen här. Kärleken har varit så skadad på er ytvärld. Vi säger ytvärld, för vi vet att de inre rikena i er Gaia är fulla av kärlek och ljus och att de områden som inte är det omvandlas och förvandlas.

Vi är de venusianska Överprästerinnorna av Ljus. Vi ser många av er längta efter kärlek, längta efter era tvillingar, längtar efter partnerskap. Sant partnerskap, påminner vi er försiktigt om, börjar inom. För när man är i krig med sig själv kan ingen harmoni uppnås. Det mänskliga psyket har blivit så skadat och programmerat att verklig inre harmoni och frid är sällsynt, även om vi ser att våra upplysta som detta meddelande resonerar med kommer närmare och närmare till att uppnå denna inre harmoni och lycka, vilket ger oss stor glädje, för vi vet hur mycket ni har längtat efter det. Den yttre splittringen är en reflektion av den inre. Och följaktligen bor högre vibrationsvarelser med inre stilla vatten av frid och djup tanke i världar där detta reflekteras utåt.

Vi är de venusianska Översteprästinnorna av Ljus. Många av er har besökt vår helande värld i era astralresor. Det är inte så svårt att komma hit. Vi erbjuder helande med vår gula himmel och vårt lila hav, skönheten här läker många oroliga själar. Många av er vilar här mellan livstiderna på jorden, för läkning, för tystnad, för tidsrymd av djup kontemplation. Vi är kända här som kärlekens gudinnor, för vi arbetar med kärlekens frekvenser. Vi är inriktade. Våra chakran är balanserade och fungerar som ett stadigt plasmaflöde av ljus. Det finns ingen verklig separation av dessa chakrasystem, för vi är alla enade i vårt energiflöde. Vi vill bjuda in dig att arbeta med oss. Detta behöver inte vara sexuellt. Varje chakra, varje kroppssystem är lika viktigt. Alla måste flöda förenade. Vi arbetar med energierna. Som oändlighetssymbolen flyter energierna alltså. (Jag ser en plasmalik oändlighetssymbol löpa genom kroppen med nexuspunkterna i hjärtat). I era antika tider och tempel erbjöd många präster och prästinnor sexuell läkning genom samlag och anpassning av energier. Det är fullt möjligt att anpassas. Det är mycket möjligt för dig.

När ens sakrala chakra är fritt och obehindrat, läkt och helt, då är energiflödet obehindrat, avblockerat och hela systemet flyter bättre. Vi ser att många av er som läser har minnen nu från att vara en sådan präst eller prästinna. I de högre världarna finns ingen perversion, bara läkning, anpassning, upptäckt, salighet. Vi önskar att ni ska kunna förstå kärleken och anpassningen inom dessa ord. För det finns ingen dom över sexuell förening när fri vilja glatt observeras och respekteras. Vi önskar att du ska främjas i din sexuella läkning, för detta kommer att driva dig smidigare mot de högre dimensionella verkligheter som väntar dig. Föreställ dig en plasmapelare i din bål på din heliga tempelkropp. Föreställ dig blixtar i den. Föreställ dig alla de ojämna kanterna som ett blixtnedslag har. Det är så många individers energier känns i deras kropp när den inte är inriktad. Föreställ dig nu att utjämna de ojämna kanterna på blixten så att det är en jämn ljus ljuspelare.

Kör det genom ditt system. Ingjut det med färger, balanserat, helt. Ljuset förvandlar mörkret, de taggiga kanterna på blixtar som lyser upp natten. (Jag ser en svart stormig himmel med blixtar som plötsligt blir bara ljus). Nej, det här är nu en kontinuerlig rörlig, levande, plasmakristallin pelare som andas inom dig. Sexuell harmoni som blandas med de andra systemens harmoni. Detta förbereder er bäst för era tvillingåterföreningar, som om de inte redan har inträffat håller på att bli solida.

Vi är de venusianska Översteprästinnorna av Ljus. (Jag omges av lotusblommor). Lotus finns i många färger. Det finns många kronblad, det finns mycket ljus i denna blomma som växer från lera och blommar i skönhet. De förvandlar sin miljö till skönhet. Det är vad som händer på er ytvärld nu när ljusarbetarna blir ljusare, mer inriktade, när ljusarbetarna lyser sitt ljus i sina städer, på deras arbetsplatser, i sina hem. Denna ljuspelare som ni har aktiverat är mycket kraftfull, mycket potent. Känn inriktningen inom. All smärta förvandlas i den. En inriktad kropp hjälper en inriktad ande och välsignar ett inriktat hjärta. Du är en mäktig varelse av Källjus som har en jordisk vistelse. Glöm inte vikten av din egen läkning mitt i spelet. För din läkning läker Gaia. Sexuellt medvetna och vakna varelser, balanserade, läkta. Det är så vi ser er i det här ögonblicket. Det finns en enorm alkemi inom den sexuella handlingen, men den behöver inte vänta på tvillingåterförening. Ni som aspekter av er egen tvilling kan ha denna känsla av balans, av yin och yang i detta nu. Det är därför den här såg oändlighetssymbolen för att vi använder den.

Vi är fullt balanserade aspekter av oss själva och välsignar därmed också vår tvilling. Andas in ljuset. Bli hel. Bli befriad från bindningar och ideologier för vad sex är i en lägre dimensionell matris. Det är skapandet av liv. Det är skapandet av eviga ljusbindningar, erfarenheter och det är en djup inre balans och frid som kan hållas djupt inne i det sakrala chakrautrymmet för en fast grund för fred, av balans. Det är hörnstenen i ett balanserat liv, för det grundar dig till dina andra och dig själv. Denna tyngd av balans, av sexuell energi, är en del av dig själv. Du kan förneka det, du kan täcka över det, du kan ignorera det, men det förblir konstant. Som en uppstigande själ är dessa energier ett enormt hjälpmedel. Du behöver inte uppleva sex för att arbeta med energierna. De finns inom dig. Föreställ dig oändlighetssymbolen djupt inne i bäckenbotten, balanserad, stark, läkt. Bygg vidare på detta

Föreställ dig oändlighetssymbolen som reser upp och balanserar dina manliga och kvinnliga halvor och aspekter, dina sekventiella chakran. Föreställ dig nu oändlighetssymbolen för vad du har upplevt till det du vill uppleva. Ni är alla mästare av erfarenhet. Ni har haft så många. Ni har så mycket att erbjuda. När ni går igenom och kan komma åt alla era akashiska minnen kommer det att vara överväldigande att observera och känna igen vad ni har upplevt. Detta är en del av er läkning. Vi läker genom ljus, genom oändlighetssymboler, genom plasmavågor. Du har tillgång till alla dessa saker genom sådana visualiseringar. Frid. Var balanserad. Var komplett i din sexualitet. Upplev friheten och glädjen hos en som är balanserad och helad.

Vi är de venusianska Överprästerinnorna av Ljus. Vi älskar dig. Vi är medvetna om att det finns mycket att läka från i detta område av upplevelser på Gaia. Vi skickar färger från vårt rike, lavendel och gult, till dig nu. Må du bli omvandlad och upptänd. Ta med dessa färger av läkning djupt in i din kropp och upplev alkemin hos en som är balanserad i sin egen kraft. Längtan behöver du inte uppleva. Det finns inom dig. Precis som lotusblomman ständigt visar ett nytt kronblad, kan denna läkning ta lite tid. Ännu ett kronblad av nytt hopp avslöjas alltid. Det finns hopp överallt för er som läker sexuella trauman. Blixtnedslag kan driva stora städer eller förstöra på ett ögonblick. Sexuell alkemi är något som ska behandlas med vördnad, med stor respekt och med löfte om glädje och förnyelse. Vi ser sexuell alkemi som en process för att införa nya energier till Gaias befolkning ganska bokstavligt, eftersom mer och mer högre dimensionella andar önskar ta formen av ett mänskligt barn, eftersom nya energier i nytt liv ingjuts i Nova Gaia. Kroppar kommer att göras unga igen. Familjeexpansion kommer att bli en möjlighet igen.

Vi är venusianska Översteprästinnor av Ljus. Vi fyller dina kroppssystem med ljus. Vet att du har verktygen för sexuell läkning och balans och vila i detta utrymme. Varje del av lotusblomman har ett syfte, inklusive de leriga rötterna. Lotusens DNA finns i rötterna såväl som i blomman. Allt fungerar för läkning, för skönhet. Vi tar lotusblomman ner nu i ditt sakralchakra. Det är nu grunden för pelaren av plasmaljus inom dig. Hopp, renhet, skönhet. Det är vilka ni är som Källfraktaler. Kom ihåg vilka ni är, kära ljusbarn. Var inte rädda, för det är det gamla sättet. Bli kraftfulla för det är vad ni är nu och som vi ser er nu som Nova Gaianer – balanserade, starka, sexuellt förnyade och förnyade i alla funktioner.

Vi är de venusianska Översteprästinnorna av Ljus. Var i frid i din skönhet. Du är så vacker för oss, att ge dig ut på en sådan resa ner i djupet, som lotusfröet som landar djupt i den leriga strandbanken, och uppleva tillväxten upp genom det mörka vattnet, ständigt klättra mot solens ljus ovanpå vattenytan, så att den unga gröna stammen kan sträcka sig mot solen och sträcka sig ännu längre så att dess egen prakt ska avslöjas. Det är så vi ser er. Vi ser er inre prakt och skönhet avslöjas för er själva. Vi har sett den hela tiden. Vi älskar er. Vi är ljusets venusianska Översteprästinnor.

 

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...