Victor Hugo via Li från Kina, 5 maj 2018

Victor Hugo via Li från Kina

5 maj 2018

Konversation med Victor Hugos själ.

Hugo: Hugo var en identitet av mig på Jorden, en upplevelse att minnas. Jag är hedrad att få ha denna konversation med dig! Faktiskt saknar jag den platsen som en gång var min hemstad.

Även om jag lever som en ande idag är jag bara en varelse av annan form i universum, precis som människor. Det finns varken lågt stående eller högt stående bland varelser. Alla varelser är medlemmar av universum. Varelserna är essensen i universum och hängivenhet är regeln i universum. Universum är att vara. Vi är bröder och systrar. Vi älskar och tolererar varandra naturligt.

Jag är en arbetare i det Stora Systemet av Kärlek i universum. Den Största Kärleken överförs till alla platser rätt och riktigt. Vi arbetar på varje plats i universum. Budbärare för kärlek är symboler för fred och godhet, även på platser som jorden måste vi hålla våra hjärtan rena. Otaliga arbetare offrade sig på jorden med oförfärad kärlek och hängivenhet. Vi föds i kärlek och vi kan utöva och sprida kärlek genom våra liv. Kärlek och hängivenhet för alla är vårt löfte.

Det Stora Systemet av Kärlek är universums kärnsystem. Alla varelser i universum lever ett liv med kärleksenergins regler. Det Stora Systemet av Kärlek överför kärleksenergi till varelser på olika nivåer. Alla varelser har ett självgenererande system av kärlek som kan förstärkas under livstiden. Kärlek mellan varelser är en stark kraft för förstärkning. Målet med vårt Stora System av Kärlek är att få kärlek att växa av sig självt och ömsesidigt förbättras. Hur man genererar kärlek och får den att flöda snabbt för att inspirera och inkludera är tonvikten i universums konstruktion. Kärleksenergi är oövervinnerlig. Kärleksgudar och budbärare är alla inkarnerad kärleksenergi.

Kärleksgudar och budbärare som arbetar på platser av låg nivå utför arbetet med absolut hängivenhet och uppoffring. För varelser i ljusform som arbetar i formen av en fysisk kropp är det fruktansvärt hårt, och en sorts allvarlig förorening av deras rena energi. Arbetsplatser så smutsiga som jorden är ett mörkt träsk för oss. Vårt ljus kastas ner i träsket och lyser för att påverka varelser runtomkring som redan är leriga. Om vi lyckas, lämnar vi ett liv smugglat, om vi misslyckas, dör vi i ett smutsigt aldrig tillbaka. Jag vet inte hur många kärleksgudar och budbärare som dött på jorden, inkluderande arbetare från andra system. Jorden är en så förorenad plats att varje varelse är nedsänkt i negativ energi. Jag känner stor sorg för varelserna på jorden.

Li: Tack för din illustration av kärleksenergi i universum. Trots att jorden anses vara en sådan dålig plats kommer gudar ändå hit för att uppoffra sig och frigöra oss kontinuerligt. Tack för de stora gudarna! Kan jag få veta hur ni sprider kärleksenergi till människor på jorden, Mr. Hugo? Jag hoppas att människor blir upplysta och känner mer kärlek från er!

Hugo: Jag är en budbärare av kärlek som arbetar i en fysisk kropp. Innan arbetet påbörjas förbereds energin först. När min fysiska kropp kom till jorden följde min energi med. Under de årtionden jag levde förbättrades min kärleksenergi gradvis. Allt detta skedde med hjälp från universum och välsignelser från kärlekssystemet. Det fanns änglar och budbärare av kärlek omkring som hjälpte och renade mig. Utan detta skulle jag aldrig vara här nu.

Jordträsket är en avgrund som styrs av stark ondskefull energi. Olika system i universum har renat jorden hela tiden. Bara då människorna lever på en renad planet förmår de förändras. Att förändra den förorenade jorden är grunden för alla ansträngningar.

Jag levde på jorden för att sprida kärleksenergi och lysa upp jorden i varje inkarnation i många omgångar. Men resultaten var inte bra. Därför att ensamma arbetare hade mycket dålig effektivitet. Sedan bytte vi strategi. Vi började använda snabba spridningsmetoder för att lösa problemet, vilket var att använda litteratur för att sprida karaktärers energi. Tillsammans med förstärkningen av kärleksenergi från höga nivåer levererade vi slutligen vårt kärlekssystems energi till mänskliga hjärtan sjunkande i träsket.

Min energi levererades genom den arbetande kroppen Hugo. Hugos romans var en sorts kärleksenergi i en krigisk värld. Människor tycker om denna mjuka och försiktiga kärlek. De känner glädje och värme. Trots att det inte är den Stora Kärleken i universum, hjälper våra budbärare av kärlek, som arbetar i slagfältets frontlinje, människor att få en känsla av kärlek när de längtar efter kärlek. Efter det kanske de börjar förstå den Stora Kärleken i universum. Kärlek inspirerar kärlek. Det är en glädjefylld sak. Det är vårt mål.

I Hugos verk ligger upptäckter av universum med romantiska känslor. Även om jag inte instruerade Hugo att arbeta till det yttersta, gjorde jag mitt bästa för att göra det. Jag arbetade för att uppoffra mig helt. I andlig form, när jag avslutade mitt arbete på jorden, hade jag blivit svårt förorenad.

Alla våra kärleksarbetare delar detta öde. Man har tur om man är vid liv. Våra överlevande själar borde normaliseras och renas under lång tid av universum för att återhämta sig, annars kommer vi inte att kunna arbeta längre.

Under flera reinkarnationer var jag tillbaka i mörker och smuts. Universum äger den Största Kärlek och Nåd. Jag blev omvänd, upprensad och renad, eller skulle få leva med gudar och ondskefulla energier. Tack för allt det jag fick gå genom! Jag är tacksam för det!

Li: Du kom för att lära människor känna kärlek och ge kärlek och var dem så hängiven. Men har människor lärt sig hur man älskar? Känner de till det mödosamma tillvägagångssättet? Känner de sig tacksamma för detta? Våra människor borde bikta sig för att inse vår likgiltighet. Vi ber om ursäkt till alla varelser på höga nivåer och vi ber om ursäkt till universum. Vi ber våra egna liv om ursäkt. Hjärtligt tack, Mr. Hugo! Tack för hela ert Teams ansträngningar! Jag är så tacksam!

Hugo: Vi förväntar oss faktiskt inte människors tacksamhet. Men att vara tacksam för allt är universums regel, en dygd människor borde ha. Människor glömmer att vara tacksamma och bara kräver. Att kräva är ondskefullt beteende. Vakna upp och erkänn! Det är inte mycket tid kvar. Hastigheten på jordens utveckling har höjts och den Stora Kärleken har kommit till jorden, det är det högsta styret i universum. Vår begränsade kärlek är inte längre passande för denna utveckling. Ta hand om er! Om ni inte hänger med i universums takt kommer universum att eliminera er. Universum tillåter aldrig existens av ondskefull energi! Jag är så glad att få se den plats där jag arbetade förändras till det bättre. Ni kommer att se en ljus framtid snart. Dock är jag lite bekymrad för er då ni kommer att omges av den mörkaste perioden innan solnedgången. Det är allt jag vill säga. Ta hand om er!

 

 

You may also like...