Arkturierna letar efter nya rekryter ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi riktar siktet mot de individer som är mest öppna för att ta emot högfrekventa energier. Vi har fokuserat på dem som har visat en förmåga att hantera stora mängder högfrekventa energier eftersom vi vet hur stor skillnad en person kan göra. Vi vet att ni alla behöver fler människor där på jorden som går runt och delar inte bara med andra människor vad de vet, utan också utsöndrar den där högfrekventa vibrationen som har en krusningseffekt som berör alla de kommer i kontakt med.

Vi säger detta till dig då och då, men det är värt att upprepa här. Du vet verkligen inte hur kraftfull du är, och när du bestämmer dig för att du ska ta reda på hur kraftfull du är, kommer du att bli förvånad över hur mycket du kan ta emot, hur mycket du kan skapa och vad du kan göra med dessa energier som du har tillgång till. Ni är fenomenala varelser; ni är varelser av ren kärlek. Ni är Källenergi som projicerar er själva in i fysiska kroppar, och ni har glömt vem ni är och var ni kom ifrån, men det är dags att vakna. Det är dags att demonstrera för er själva dessa sanningar. Det är en sak att hålla dem i sitt medvetande och ännu en annan att leva efter dem.

Om du efter att ha tagit emot denna sändning bestämmer dig för att du är intresserad av att veta din kraft och avgöra hur mycket energi du kan ta emot, kommer vi att märka det. Vi är väldigt exalterade över vad vi ser er alla göra i tidslinjerna som vi lägger vårt fokus på här i det icke-fysiska. Vi talar om tidslinjerna där du växer exponentiellt genom att öppna dina hjärtan och älska andra, genom att öppna dina kronor och ta emot mer, genom att öppna dina sinnen och släppa ut allt som inte längre tjänar dig och släppa in allt som tröstar dig, ger dig näring, vitaliserar dig och bekräftar för dig de sanningar som ibland går under ytan av ditt medvetande.

Du är redo att ta dig an mer, att göra mer, att vara mer och att visa andra vägen, och vi söker nya rekryter eftersom vi är redo att arbeta med fler av er som individer och att hjälpa till att åstadkomma denna förändring i medvetande smidigt, glatt och fridfullt. Och vi kommer att fortsätta att vägleda dig mot dessa tidslinjer och dessa framtider eftersom vi älskar dig så mycket.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *