Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner | 31 januari 2023

 

Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner | 31 januari 2023

 

Ett meddelande från Mira från Pleiadian High Council 31 januari 2023 genom Valerie Donner

Hälsningar, jag är Mira från Plejadiska högsta rådet. Jag talar till dig idag med vördnad och all kärlek i mitt hjärta. Jag är här för att uppmuntra dig, och Earth Council är här för att inspirera dig. Vi har det bästa laget som någonsin ingått i någon uppstigningsprocess på någon planet.

Det här är på grund av er, markpersonal. Du är den bästa av de bästa. Du gör ett utmärkt jobb! Saker och ting börjar bli lite taggiga och steniga. Vi arbetar alla övertid för att upprätthålla balans och harmoni. Vi rekommenderar att du gör detsamma. Håll er i balans och harmoni. Håll dig från att fastna i massornas frenesi som inte vet vad som pågår. De letar efter kärlek och lättnad varhelst de kan hitta den. Många öppnar sig och får uppvaknanden. Med sitt disharmoniska beteende vaknar de ibland till nya sanningar. De är också utmattade av vad som krävs för att upprätthålla livet på jorden och överleva. Många vill helt enkelt fly.

Vi vill att du ska veta att Skaparen är ansvarig. Denna gudomliga plan tar fram nya sanningar som de mörka krafterna inte kan stoppa. Det är en del av det stora uppvaknandet och hemkomsten tillbaka till Källan. Ganska snart kommer du att upptäcka att dina mainstream-nyheter inte kommer att ha den inverkan de har tidigare eftersom de har varit oärliga. En stor del av mänskligheten litar inte längre på sina regeringar eller media. Detta är ett positivt steg i rätt riktning.

Vi kan dela med dig att du är en del av en lysande mästerlig plan för jordens frihet. Det är som slutet på en film som har oväntade händelser som för mänskligheten samman. Detta är en del av Ascension. Det är den stigande medvetenheten om perfektion, magi och mirakel som kommer från skapelsens kvantenergier. Den här planen störtar de mörka genom att öka deras död. Det finns helt enkelt inget mer utrymme för dem, och det kommer det aldrig att finnas, tillbaka på denna planet.

Vi ber er att vänligen hjälpa och hjälpa varandra vid behov. Du lever inte längre i fel tolkning av Darwin-teorin om de starkastes överlevnad. Den faktiska teorin handlar om samarbete och att hjälpa varandra, inte bara att se upp för sig själv. Vi har redan berättat för er att de som är Service to Self inte längre kommer att vara på jorden.

Du kommer att börja se fler avgångar från jorden. Detta är viktigt för att ta bort de mörka och även för att hedra människors beslut som de har fattat med Skaparen. Vi vet att många av er har förlorat nära och kära. Var säker på att de får vad de behöver på andra sidan. Vissa är verkligen arga att deras liv förkortades. De ville göra andra saker och uppleva mer, men det var inte deras framtid. De har också varit vägvisare för att väcka andra och många människor börjar inse detta faktum.

Vänligen stå enat markpersonal. Det bästa är kvar!

Jag är Mira från Plejadiska högsta rådet och tar hand om dig som alltid. Jag älskar dig!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *