AA Michael via Lee Degani: Warriors of Peace, 30 oktober 2023

 

AA Michael Through Lee Degani: Warriors of Peace
30 oktober 2023

av Lee Degani

Home

När jag fortsätter att arbeta i de eteriska världarna med krigen i vår värld, kan det ibland kännas som ett svek att vara i ett tillstånd av glädje när så många lider och fler oskyldiga liv tas. Men det är faktiskt så vi kan arbeta med energin i situationen. Här är vad AAMichael har att säga:

 

Min käraste, jag är AAMichael, Michael, fredens krigare, blåttbärare och följeslagare till dig.

Ja, du har varit i den här situationen tidigare. Det är därför det känns så fult, det är därför det känns så hopplöst ibland. Det tar upp de tider som du har varit i krig. Och ja, det har varit många krig under historiens eoner till och med före vad du tänker på som din historia på planeten jorden.

Det fanns stjärnkrigen, krigen i Orion-galaxerna, det fanns kriget som var under Atlantis tid. Det här är sådana som du kan relatera till med ditt minne.

Och ja, du har varit med i teamen där du skulle leta efter själarna som var ute och vandrade utan någonstans att komma tillbaka till. Och så blir du uppringd igen.

Det är ingen tillfällighet att ni är här under den här tiden och jag talar till er alla. Du blev uppringd. Ni är elitkrafterna, ni är krafterna hos den gudomliga modern och kärlekens, ljusets, tapperhetens fader.

Och vad är det för rustning du använder? Du vet svaret. Rustningen är Kärleken. Dina verktyg är Ljuset. Vi säger inte att vapen för dessa är fredens verktyg som kan skära in i krigets vapen, som kan nå in i allas hjärtan.

Är detta en lätt uppgift? Nej. Men ni har blivit kallade och därför säger jag till er, kom fram, släpp det som hindrar er från att göra det ni har kommit hit för att göra.

Ta fram dina Ljusverktyg. Ta fram svärdet som jag har gett dig.

Vet att varje gång du är i ett tillstånd av Frid, använder du dina Ljusverktyg för att påverka allas medvetande. För varje gång det är fallet oavsett om det är Glädje eller Kärlek eller Fred eller någon av de högre vibrationerna.

Du lyser upp rutnätet och de punkterna börjar sedan gå över och nå alla de som är i djupet av förtvivlan, som är i djupet av strider, som är i djupet av hat.

Ljuset har alltid haft makten att övervinna mörkret för i mörkret finns Ljuset. Och det är vad ni gör, älskade, ni når Ljuset.

Så nej, det är inget svek att fyllas av glädje, det är inte ett svek att fyllas av fred när dina följeslagare lider, när det har skett slakt, när det har varit kaos, när det har skett mord.

Ja, sörj, ja ge era medkännande hjärtan till alla behövande men vet varför ni är här, eliten av eliten. Du har blivit kallad och jag är stolt.

Jag är välsignad att ni är mina fredskrigare!

Farväl.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *