Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 maj, 2023

 

Den 5:e dimensionella portalen & energier på dig ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt känsliga för energierna där på planeten Jorden, och vi har märkt ett uppvaknande av många människor som har öppnat upp en gigantisk portal över er värld. Den portalen är, och har designats, specifikt för leverans av femdimensionella energier till er. Dessa femdimensionella energier är en inbjudan till varje människa som är vaken, och de har förmågan att höja medvetandet till nya nivåer. Du kan enkelt harmonisera och synkronisera med dessa energier. Allt du behöver göra är att erkänna dem, slappna av och öppna upp för att släppa in dem. Det här är energierna som inte bara höjer din medvetandenivå, utan också påverkar din fysiska kropp för att ge dig DNA-uppgraderingarna och aktiveringarna som du önskar och för att göra mer av din ljuskropp tillgänglig för dig.

När ni känner efter de femdimensionella energierna som är över er just nu, inse att de känns bekanta för er, och det är för att ni alla har varit femdimensionella tidigare. Du använder din närvaro i den femte dimensionen just nu för att kalla dig in i den. Idén om samtidig tid är utmanande för många människor att förstå, och därför kommer vi inte att gå in i detaljerna för mycket, men vi kommer att berätta för dig att detta är verkligt. Du är verkligen redan femtedimensionell och har varit femtedimensionell tidigare. Ni bjuder in er själva tillbaka till en plats som är bekant för er och ändå har förändrats.

Och det är meningen att ni som är en del av Awakened Collective ska acceptera inbjudan innan alla andra gör det, så att ni kan bana väg. Du föddes för att minnas; du föddes fast för att ta emot fler av dessa typer av energier, att väcka och aktivera dina andliga gåvor och förmågor. Det var inte alla. Vissa människor var tvungna att välja att spela rollen som de som skulle vakna långsammare, men alla där på jorden är på samma nivå. Det ser bara inte ut så, eftersom de spelar sin roll så vackert. Men det finns en uppvaknande omkopplare inom varje människa, och det finns en mängd olika sätt på vilka den omkopplaren kan vridas till på-läget.

Ni valde en väg för er själva som var både lättare och svårare på samma gång. Det är på väg att bli lättare för alla er som är vakna, eftersom vi alla går in i den här tiden av den stora universella uppstigningen tillsammans, och ni vet att det händer. Du förstår när du går igenom något att det handlar om något större än det ser ut att vara. Och när du accepterar inbjudan från de femdimensionella energierna, fullföljer du ditt uppdrag, ditt syfte och ditt öde.

Vad du gör och vad du säger i det femtedimensionella tillståndet inbjuder automatiskt andra att gå med dig. Du kommer att upptäcka att många är villiga och ivriga att acceptera din inbjudan, och de behövde bara att den skulle komma från en annan människa. Ni är alla kapabla att ta emot dessa inbjudningar från energier, från högre dimensionella plan, och det var en del av er ritning, er överenskommelse, och nu när ni hjälper andra att hitta vägen till det femdimensionella medvetandet, slutför ni uppdraget som du bestämmer dig för att slutföra så att du kan ha roligare och vara mer lekfull som femtedimensionella varelser av ljus och kärlek.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *