Det Kristallina Medvetandet: Rensning av Restenergier, 20 juli 2023

 

Det Kristallina Medvetandet: Rensning av Restenergier

20 juli 2023

av Natalie Glasson
https://omna.org/cleansing-residue-energies-by-the-crystalline-consciousness/?mc_cid=f7725dafc2&mc_eid=151165191e

Hälsningar älskade ljusvarelser. Vi är det Kristallina Medvetandet. Vi är anden, själen, essensen på de inre planen av kristaller, som ni upplever på jorden. Vi är ett kollektivt medvetande. Vi kommer fram idag med regnbågsljus, men specifikt med violett ljus. Vårt syfte är att rena. Vi vill rena restenergier från din varelse.

Du kanske undrar vad restenergier betyder. Vi talar om energierna som inte längre tjänar dig; tankarna, känslorna som inte längre tjänar dig. Vi talar om ärr eller energier, blockeringar som har lämnats kvar efter att ett sår har läkts. Vi talar om rötter som kommer in i din varelse från olika erfarenheter – även från olika förbindelser och relationer som inte längre tjänar dig.

Det kan till och med finnas rötter från andra liv som du helt enkelt inte behöver i din nuvarande verklighet. När vi talar om restenergier, talar vi också om negativa energier som har samlats in i din varelse, från din yttre miljö; negativa effekter från mat, vatten eller drycker som du konsumerar.

Vi pratar om blockeringar, begränsningar, bagage som du kanske väljer att bära med dig, men det behövs helt enkelt inte längre.

Ibland kan du ha avtryck från vissa relationer eller livstider eller upplevelser, det kan finnas ett avtryck som finns kvar, även inom cellerna i din varelse. Du kanske vill ta en stund för att fråga/erkänna/förstå eller bli medveten om eventuella restenergier inom ditt väsen som inte längre behövs.

I själva verket krävs inte längre alla restenergier. Det finns inte nödvändigtvis ett behov av att förstå restenergierna, det finns helt enkelt ett behov av avsikten att rena och rensa. Det är som att rensa smutsen och dammet i ditt väsen, ditt aurafält och dina celler. Detta kan till och med ske inom organ och aspekter av den fysiska kroppen.

Nu är vi, det Kristallina Medvetandet, kraftfulla rengörare, och vi inbjuder dig att kalla på vår regnbåge och vårt violetta ljus till att flöda över och genom ditt väsen, med syftet att rena restenergier som inte längre behövs.

Du kanske vill uppnå detta när du är nära vatten, i duschen eller badet, eller till och med om du bara har fötterna i vatten. Vattenenergin och andarna stödjer reningsprocessen och fungerar vackert med våra energier.När du öppnar för att tillåta oss att flöda genom din varelse och uppnå allt som är nödvändigt med dig, kan du helt enkelt koppla av och njuta av processen.

Du kan föreställa dig en regnbåge av violett ljus som flödar över och genom din varelse. Var medveten om alla insikter, minnen, förståelser, till och med värk eller smärta som uppstår, och om de uppstår, rikta vår energi till dem för att stödja en djupare rensning.

Detta är något som kan uppnås en gång i månaden för att stödja din vibration att förbli hög, klar och ren. Det kan också uppnås efter en traumatisk upplevelse, eller efter upprördhet i någon form.

Resultatet av detta är att dessa återstående energier inte längre kommer att påverka din varelse. Det är som om du inte längre bär med dig grus eller smuts och så skapar du från renare vibrationer av din varelse, snarare än från restenergierna.

Det betyder också att du kanske tycker det är lättare att meditera, fokusera lättare, omsätta manifestationer i handling och skapande – allt lättare och mer flytande. Du kanske upptäcker att din kropp är mer levande och ljus, dina känslor mer stabila och ditt sinne mer fridfullt.

Vi uppmuntrar dig att arbeta med oss, just nu, för att uppleva en djuprengöring. Det är ofta som vi rensar saker som du inte ens visste fanns.

Vi älskar dig innerligt.

Vi är det Kristallina Riket och Medvetandet, och vi tackar er.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *