Hillarion, 15 mars 2015

Hillarion

15 Mars 2015

Kanal: Marlene Swetlishoff

Kära Ni,

När ni alla följer er egen stjärna och går inom er ofta, börjar ni njuta av att sitta i stillheten av er stjäl, där det finns frid bortom förståelse. Det här är er speciella plats, er andliga fristad, ert heliga Tempel. Denna heliga plats gör allting ni går igenom givande och relevant. Därinne ligger världar, oändliga möjligheter som en gyllene skatt som väntar på att bli funnen. Ni kan komma ihåg allt som ni någonsin känt och upplevt inom denna heliga plats, ni kan

återkoppla er till ert sanna och autentiska jag, det oskyldiga jaget, det frigjorda jaget. Det inre livet kallar på er under dessa tider och många av er besvarar denna uppmaning. Mycket kommer att upptäckas, grubblande på och upptas när ni upptäcker rötterna, som ansluter er till det gudomliga. När denna gudomliga återkoppling sker, finns det ingenting som någonsin kan fresta er att gå tillbaka till hur det var. Allt blir tydligare, allt är förändrat.

En storslagen glädje och tacksamhet blir er vardagliga sång, ni kan inte sluta att le när ni verkligen ser den stora skönhet som omger er, i er miljö, i era relationer, i ert vardagliga liv och varje nyans av det. Liv och vitalitet flödar genom era ådror och det är så gott att vara vid liv i varje ögonblick. Med stor uppskattning erbjuder du tack till det gudomliga för den godhet och sötma som är ditt liv, de änglalika väsen som är dina medspelare i livet; och själsfamiljen som älskar dig i vått och torrt. Det är på Jorden nu som det är i himlen och allt är rätt med världen. Ni förstår att det är er egen uppfattning som har flyttat in i känslan, detta nya medvetande detta nya sammanhang, detta nya tillstånd att vara. Era kroppar vibrerar bokstavligen med ett konstant flöde av energi och det är ett tecken på att ni nu stadigt är på rätt väg, den väg av ljus som ni valde att gå i denna livstid.

Nu börjar ni förstå och uppskatta resan som har fört er till denna punkt. Om ni inte hade upplevt tider av prövningar, bedrövelse och utmaning, kunde ni inte uppskatta känslan ni upplever nu, kontrasten mellan de två polariteterna skulle inte märkas så djupt. Ge er själva en klapp på ryggen och säg bra gjort! Belöna er själva med något som representerar behandlingen, stanna upp och och uppskatta gåvan. Ja det finns mer arbete och ansträngning framöver, men nu ser ni att det är dessa stunder och dessa personliga avslöjanden som gör livet mer meningsfullt. När ni förankrar mer av er gudomlighet i era fysiska kroppar, tycks förändringarna inom er vara mirakulösa, även till er som trodde att det var omöjligt. Bevisen för dess manifestation tar bort alla tvivel.

Från denna punkt, kommer era personliga guider som har varit med er sen ni tog era första andetag på denna planet, och de nya som nyligen har tilldelats att vägleda er mer djupt och kraftfullt till uppdraget som ni har valt att uppfylla. Detta uppdrag är inte något som kommer att vara nästan omöjligt att utföra, ert uppdrag är alltid inriktat och anpassat till era liv och de behov som är viktigast för er. Det är nu en väg av glädje och lycka som ni går och medan ni gör detta, välsigna alla runt omkring er som ni kommer i kontakt med. Energin av glädje och lycka är mest smittsam och upplyftande och är en välkomnande balsam för trötta själar som längtar i sant hopp om ett bättre sätt, ett bättre liv. Ljuset som strålar inifrån er inspirerar samma tillstånd av att vara inom andra.

Lägg er energi på grupp fokus och vet att det förstoras en miljon gånger av er Ljusfamilj. Ha för avsikt att det är så, och det blir gjort!

Till nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättning: Mie Fjällvide – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...