Kollektivet: Beträffande NESARA och Andra Förändringar 2 juli 2023

 

Kollektivet: Beträffande NESARA och Andra Förändringar

2 juli 2023

av Caroline Oceana Ryan
https://www.ascensiontimes.com/post/a-message-to-light-bringers-june-29-2023

Denna veckas vägledning från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementalerna, Feernas äldste, Änglalegioner, Ärkeänglar och andra Gudomliga Varelser kända som Kollektivet:

KOLLEKTIVET: Hälsningar, kära ni! Vi är glada att få prata med er ännu en gång idag. Den här veckan har vår skribent några frågor hon skulle vilja ställa, som vi gärna vill prata om.

COR: Mina vänner, jag vet att ni inte kan ge oss några faktiska datum, eftersom det skulle vara att störa mänskligt liv och Jordens nuvarande tidslinje. Och det skulle bryta mot kosmisk lag. Men om ni kunde berätta för oss var vi är angående NESARAs utveckling, skulle all information där vara mycket uppskattad!

KOLLEKTIVET: Vi talar [energetiskt] om detta ämne med alla som är öppna för sådant, fastän främst i deras sömntillstånd.

Så att den aspekten av en persons ande och psyke, så kraftfullt kopplad till sin själ, och fullt medveten om sitt Jorduppdrag, tar in den kodade informationen energetiskt.

Dessa är ”uppdateringar” som ni kan säga, är inte bara relevanta för era egna energiöverföringar och er utveckling, utan relevanta för vad som händer på Jorden nu, och runt omkring Henne. Och på olika platser i Universum där mycket beslutas av galaktiska råd. Några av er sitter i dessa råd och träffas varje kväll med dem som är mycket bidragande nu till att främja utvecklingen av NESARA.

Så i verkligheten, på ett djupt plan, vet ni redan vad som händer!

Ni vet att fler av förövarna av den gamla maktstrukturen tas bort från planeten, med substitut (kloner, solida hologram eller ”dubbelgångare”) i deras ställe. Dessa kommer också att tas bort i framtiden.

Den framtiden är inte långt borta.

Det inträffar redan, och detta är ett annat ämne, eftersom Tiden på planeten rusar upp till där den snart inte längre kommer att existera som ni har känt den.

När ni talar om att NESARA utvecklas, tänker ni (som många gör) fortfarande på detta som något som händer med mänskligheten och Jorden. Faktum är att alla era vibrationer, och Jordens egna vibrationer, som har stigit och utvecklats till där de är oigenkännliga från där de till och med var för sex månader sedan, är det som föder NESARA. Du undrar om hindren, vägspärrarna som verkar hålla NESARA tillbaka, håller på att tas bort eller upplösas, och vi skulle säga, Ja, på många nivåer.

Ändå är Ljusbärarnas egna framsteg, och deras egna krav på en rättvis, jämlik och Överflödande värld, en av de tre största delarna av NESARAs utförande.

De andra två har att göra med vibrationsskiftena som ökar nu, för att föra Jordens vibration dit där Hennes miljö inte längre kommer att resonera med (tolerera) det låga vibrationsbeteendet hos den gamla maktstrukturen.

Den andra har att göra med den nya tidens astrologiska konfigurationer, som är en mäktig portal till Transformation och Befrielse, som öppnar sig bredare nu.

COR: Det är alla goda nyheter, tack! Så nu måste jag fråga, vad är det som händer när folk är så utmattade?Och de känslomässiga omvälvningarna – tjänar de ett syfte? Eller är det bara ropet från allt som har suttit i skuggiga hörn i vårt undermedvetna, ignorerat eller skjutit åt sidan, för att de är för smärtsamma att hantera?

KOLLEKTIVET: Med största säkerhet flyter allt som är oläkt upp till ytan nu! Det är sant för Jordens institutioner – medicin, regering, utbildning, religion och så vidare – och det kan inte undvika att vara sant för varje persons inre liv.

Det som inte har mötts, uppmärksammats, erkänts, läkts eller förvandlats – alltihop stiger till ytan nu.

Det är en del av det som tröttar ut så många nu. Och Ljuspartiklarna som strömmar till Jorden talar nu till varje cell.

Med sin vibrationston såväl som sitt högst medvetna Ljus påminner de alla om att det är dags att utvecklas, om de vill stanna kvar på en tidslinje som alltmer är den Nya Jordens 5D-tidslinje. Vissa kommer att välja att stanna kvar i det de är vana vid – och det här tröttar ut många, denna kamp mot utvecklingen!

Många kommer att välja att flytta uppåt, även om det betyder att de står inför en hel del som de verkligen har trängt undan i årtusenden, i deras stora drivkraft att helt enkelt överleva, att gå vidare med vad livet ger dem.

COR: Är detta en del av varför så många människor lämnar sina partners nu? Så många tittar på en make, vän eller någon annan älskad och inser, ”Det här fungerar inte.” Sedan släpper de dem på något sätt, om inte helt.

Blir vi en annan person? Eller har våra nära och kära förändrats, eller båda?

KOLLEKTIVET: Båda!

Ingen kan förbli sin tidigare 3D-version i detta Ljus, såvida de inte önskar att flöda till en lägre dimensionell tidslinje.

Det skulle stoppa mycket av deras utveckling, men ni är fortfarande en planet med fri vilja. Skaparkällans energi skyddar alla i detta avseende och hedrar deras val.

Och så kommer du verkligen att upptäcka att du inte längre resonerar med vissa personer du älskar, eller en gång älskade.

Tillåt skiftena! Välsigna dessa kära på deras väg.

De betyder att du inte skadar dig, i det sista kapitlet av din anslutning.

De är lika förvirrade som någon annan nu, när de avslöjar sitt sanna jag – som alla gör, trots mångas bästa ansträngningar att försöka behålla livet som det har varit i tusentals år.

Detta vore omöjligt nu.

COR: Tack! Kan du berätta för oss vad som händer med mänsklig kommunikation? Blir vi mer telepatiska med varandra, och med växter och djur, och kanske med Jorden Själv?

KOLLEKTIVET: Helt säkert. Det här är en av många förmågor ni alltmer återfår.

Titta på era tankar, särskilt de som präglas av känslor, inklusive skratt, förlöjligande eller vilka som helst upprepade bilder.

Energi formas efter era kommandon mer och mer nu.

Många kommer att säga: ”Manifestationer sker allt oftare och snabbare nu!” och det är så.

Ändå kallar vi dem inte ”manifestationer” i den meningen att de är något speciellt och unikt som plötsligt händer, eller utvecklas över tid, om man koncentrerar sig tillräckligt hårt.

Dessa dagar med snäva begränsningar är över nu. Var medvetna om och observant på kraften i era tankar, känslor och förväntningar!

För helt säkert, ni formar er värld med dessa.

Du har hört folk säga att ”Livet händer inte dig – det händer med och på grund av dig.”

Och vi håller helt med.

COR: Inte säker på att vi alla vet hur man tar ansvar för all den makten, men det är bra att veta!

KOLLEKTIVET: Som många säger ofta, ”Kräver övning.” Er medvetenhet om era egna energiformande projektioner kommer att utvecklas över tiden.

COR: Ja, tack. Naturligtvis måste jag också fråga om massutvecklingen av Avslöjandet av ET-närvaron, vilket verkar pågå. Det är inte bara för fans av The X Files eller Ancient Aliens längre. Är detta ett tecken på att mänskligheten tar tillbaka sin kraft från den gamla maktstrukturen, som ser ut att försvagas för varje dag, trots den mediala fasaden, även om även den verkar vakna upp lite.

KOLLEKTIVET: Släpp först all fascination eller behov ni kan känna av att följa nyhetsrapporter, såvida de inte är positiva och upplyftande.

Det finns energiöverföringar som skickas ut nu, av det som finns kvar av den gamla matrisen, som är 10 gånger vad de var, för att få en befolknings energetiska vibrationer att sänkas från negativt vinklade rapporter, såväl som de som är kompletta påhitt.

Intresset ligger i att få den känslomässiga vibrationen så låg som möjligt, med allt detta prat om ”nukleärt” det och det, och bilder och berättelser om så många som kämpar i olika scenarier.

De kommer inte att visa bilder av de många skeppobservationer som sker nu, eller av ET-bröder och systrar som hjälper tusentals med mat, rent vatten, tak över huvudet eller medicinsk hjälp!

De kommer inte att prata om att Schumann-resonansen klättrar allt högre, eller hur medvetandet har skiftat så kraftfullt under det senaste året, till där många miljoner inte längre ser behovet av väpnad konflikt nu, av något slag.

Och de kommer inte att tala om den vitala utvecklingen som sker i ert solsystem, förutom några mycket beslöjade och begränsade vetenskapliga rapporter om Solen som inte helt tar upp hans Transformation, än mindre hur detta påverkar Jorden och mänskligheten.

Deras kommentarer och farhågor är ytliga, fulla av villfarelser och inte i närheten av den ”expert”-status som de hävdar.

Och så, anse deras vansinniga prat som helt irrelevant. För att bli ”bättre informerad”, som de säger, var tyst och be ditt Spirit-team berätta för dig vad som händer på planeten nu. De hjälper gärna till!

COR: Vad är det bästa någon av oss kan göra nu, för att hjälpa vår egen Uppstigning?

KOLLEKTIVET: Vi skulle fråga: Vad ger dig Glädje?

Vad lyfter din själ till där du bara ser det goda i dig själv och andra?

Vad hjälper dig att välsigna att släppa alla som har gjort dig skada i detta och andra Jordeliv, och vad hjälper dig att inse att deras egen smärta och okunnighet ledde dem till dessa ord, dessa handlingar som fortfarande sticker i ditt minne.

Vilken meditation, vilken musik, vilka platser i naturen, vilka handlingar av ren självomsorg och självKärlek, lyfter dig dit du är tacksam för att vara vid liv, även på en planet som upplever kaoset av Gudomlig Pånyttfödelse?

Engagera dig i dessa saker och vet att du är på en väg som ingen kan dra dig iväg från nu, vad som än händer.

Sedan kommer du en dag på den vägen som en femtedimensionell varelse, som klättrar allt högre. Så full av Nåd och Kärlek till alla, inklusive ditt eget liv, oavsett hur liten och sårbar du kan känna dig ibland. Helt inombords är du en gud eller gudinna som bara har börjat resa sig.

COR: Tack, kära ni! I går, så fort jag tog in er, för att kanalisera svaren för den veckovisa Platinum & Gold Member Abundant Living Q&A Call, kom ni in med en slags glad spänning, som om stora saker höll på att hända. Det känns fortfarande som att det finns en spänning som bygger upp nu. Liknar hur musiken bygger upp från något väldigt tyst till kraftfulla, hjärtskiftande ögonblick i låten ”Peace Calls.”

”Peace Calls” – Robert Mirabal och NYC stråkkvartett ETHEL

Om ni har något att dela med er av – någon ny utveckling så långt som något som händer nu, skulle vi gärna höra det!

KOLLEKTIVET: Ah, nu har du slagit till!

Vi skulle säga, kom ut ur sinnet och dess vänstra hjärnhalvas insisterande på ”ord, ord, ord”, som Hamlet skulle säga!

Kom väl ur det, och när du lyssnar på ”Peace Calls” och vilken annan upprörande och avslöjande komposition som helst— Eller ser en målning eller en plats i naturen som verkar vara en portal till en annan värld—

Eller se miraklet i den enkla glädje och tillit till livet som ett barn har—

Då kommer du att börja förstå att det inte är mental träning eller förväntningar som du öppnar för att ta emot nu, utan upphöjningen i medvetande – upphöjningen av det höga hjärtat – som ni alla har eftersträvat i årtusenden.

Öppen för uppvaknandet av hjärtat och själen, mycket mer än det logiska sinnets krav, trots sinnets många frågor!

Det finns inga ”nyheter” eller informationer som kan föra er till det tillståndet som den låten beskriver, i tonala vibrationer. Så bestäm dig nu för att resa genom den ljudportalen för att komma ihåg Vem du är och varför du är här.

Detta är en stor orsak till den upphetsning och Glädje som du kände när du förde oss igenom igår, och det är den största.

Större än masslandningar, och till och med NESARA själv.

Alla ni söker helande, ja. Men främst söker ni Transformation, och det är vad vi ser ske inom er nu, kära ni!

Inget mindre.

Namaste, vänner! Vi är med er i allt detta, och i alla andra stunder därtill. För ni är aldrig ensamma.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *