Ljus Federationen via Blossom Goodchild, 18 juni 2023

Ljus Federationen via Blossom Goodchild, 18 juni 2023
BG. Hej mina vänner. Förra veckans meddelande togs emot med sådan kraft. ”WOW” var det allmänna uttrycket! Tack, från så många. Även spänning om kuverten. Många uppfattade det som att de snart skulle öppna upp. Jag kände inte nödvändigtvis detskulle ske ännu, men skulle hata att lägga en dämpare på det. Skulle du vilja prata mer om dessa saker? Jag vet att många skulle bli glada.
LF. Välkommen, Blossom, Välkommen alla. Vi är mycket glada över att våra meddelanden tas emot i ett sådant energiskt läge. Detta betyder också att ens Varelse öppnar sig till en Högre nivå av sig själv … vilket tillåter detta att ske inom en större acceptans av Själens Sanning.
BG. Så vi vet att brevbäraren inte kommer att leverera dessa kuvert och vi får dem inte via e-post. I själva verket är det underförstått att de är metaforiska. Var och en anpassad till individens Vetande. Är detta rätt?
LF. Det är verkligen så, Blossom.
INNEHÅLLET I DESSA KUVERT ÄR SKRIVET AV DIG.
SJÄLVET.
På förståelsen av var man skulle vara placerad vid tidpunkten och platsen när de ska öppnas. Därför skulle vi kanske säga att man kan välja och vraka bland ett stort antal ”förslag” för att passa Själsjälvets önskemål om att vara till hjälp i detta uppdrag?
För det är verkligen ett uppdrag!
BG. Fick vi hjälp med dessa förslag?
LF. Mycket. För vissa valde ideologier som kanske inte stämmer överens med livets situation. Vi skulle inte säga att det var ”över sin station” i sig, men var och en gav vägledning i det mest lämpliga ”valet” för var de i Högre Kunskap visste att man skulle lyckas när tiden kom.
BG. Det är väldigt mycket en öppen bok här. Du säger att det finns ”instruktioner” … inte order?
LF. Korrekt. Vi har ibland använt ordet ”order”, men ändå bara för att påminna om det som man valde att uppfylla.
Man måste förstå, Blossom, att det inte är som i ”måste göra” … ännu, att ”längta efter att göra” det som finns i dem.
BG. Allt från vad till vad? Folk är angelägna om exempel, om det är lämpligt?
LF. För det första, kan vi säga … man kommer att KÄNNA kunskapen som finns. Man kommer att KÄNNA som om de har känt till denna ”medvetenhet” hela sitt liv. Vilket de såklart har.
BG. Men på vilken nivå av ”görande”? Det är klart att det inte kommer att vara ”klippa folks gräsmattor varje torsdag?” Vad är det egentligen vi pratar om här?
LF. PÅ EN NIVÅ AV ABSOLUTA KUNSKAP OM SIN VÄG.
BG. Många skulle säga ”Äntligen”!
LF. Du förstår, Blossom, vi kan inte ge exakta ”meddelanden” eftersom mottagandet av dem kommer att vara ett ”Aha”-ögonblick … där SANT ”fullbordande” av att förstå varför du är här kan hittas.
Det är inte en fråga om ”du går och gör det här och du går och gör det”.
FÖRST BLIR DET KUNSKAP OM REDSKAPEN.
DEN ABSOLUTA VETSKAPEN  … och när man fortsätter sina dagar … kommer möjligheter att presenteras för var och en att utföra sina ”instruktioner”.
BG. Men gör vi inte det nu?
LF. Jo verkligen. Ändå, inte på den nivån att det kommer att bli känt och förstås av dig när det äger rum. För när det äger rum … kommer din Varelse … din Vibration … att ha uppgraderats enormt och därför kommer det som du kan spekulera i hur det kommer att vara i detta ögonblick inte att vara hur det kommer att bli när tiden kommer!
Blossom, när man VET … VET SANNINGEN …
NÄR MAN KÄNNER SANNINGENS SANNING…
Det finns ett erkännande som stämmer in i den VETSKAPEN som tillåter underverk att avslöjas. Underverk som Själen … Var och en … kan manifestera och Lysa fram på en nivå, som en … i detta utrymme av sin Varelse inte kunde föreställa sig.
BG. Så, pratar vi om nivåer av helande, till exempel?
LF. Mycket så.
BG. Vad mer?
LF. Mun till mun… från mun. Ord ska flöda från dina läppar som lugnar och helar.
Telepatiska färdigheter ska också förbättras avsevärt.
BG. Mmmm…. Jag måste vara ärlig här, på tal om ”flödande” … den här konversationen är det inte! Jag trodde det skulle göra det, du verkar vara tveksam.
LF. Detta är rätt. Vi gillar att hjälpa till där vi kan och öka ens förväntan på glädje, och ändå kommer mycket att ha hänt när dessa kuvert presenteras och därför, mycket som vi skulle säga, inte skulle få resonans så fullständigt som det borde, när man försöker att förklara detta innan det är dags.
BG. Åh, okej. Rimligt nog. Ska vi lämna det där då?
LF. Det vore klokt, känner vi.
BG. Kan du bara ge oss ett ”i ett nötskal” för att avsluta?
LF. Om en nöt knäcks innan dess ”mognad” är det inre innehållet inte ätbart. De är inte i full blom, skulle vi säga. Vi talar om sådana saker för att förbereda dig … för Själen behöver ”medvetenhet om detta som kommer”, men det betyder inte nödvändigtvis att tiden är nu.
BG. Ingen idé att fråga när?
LF. Ingen mening alls.
En sak vill vi påpeka och många är redan medvetna om detta…
Om vi skulle avslöja det som vi vet om många, många saker för att tillfredsställa dina nyfikenheter … skulle det förändra resan. Inte bara ens egen resa, ännu, banan för den universella gudomliga planen.
Om man i förväg visste vad som skulle hända… skulle man bete sig annorlunda på grund av det, och därför skulle detta förändra Planen! Ser du?
BG. Mycket så. Vissa personer, och jag förstår varför, längtar efter att få en del av denna insikt för att få lusten att fortsätta. Att ha lite hopp. De känner att om de visste ”det eller det”… skulle det ge dem styrka och lyfta deras vibration.
LF. Blossom, käraste Själar  … Sättet att lyfta sin Vibration är inte genom att ha kunskap om vad som komma skall.
DET ÄR GENOM ATT VARA I NUET … HELT NÄRVARANDE … I VARJE ANDETAG DU.
När du förstår detta … tar du med NU Energin in i jaget. Det absorberas, accepteras och uppskattas.
När du ser framåt … för att hålla dig igång … för att hålla dig intresserad av ”dig själv”, förnekar du GLÄDJEN från att VARA DU.
BG. Jag vet att jag har sagt det här förut ännu, sannerligen … jag, för en, behöver/gillar saker att se fram emot. Inte stora saker, bara Tacksam för små nåder, som man säger.
LF. Blossom, tänk om vi skulle berätta för dig att om fyra timmar från nu, skulle du lämna världen? Det är nu inte för dig inte ännu, låt oss använda detta scenario för att förklara.
BG. Puh! Så mycket som jag inte vill vara här ibland … om jag faktiskt erbjuds möjligheten att lämna … vet jag att jag inte skulle acceptera.
LF. Så låt oss säga att du har fyra timmar kvar på din planet … skulle du se fram emot det?
BG. Vissa dagar, ja! Skojar! Jag skulle acceptera att så var fallet.
LF. Och … vad skulle du göra med dessa fyra timmar?
BG. Utnyttja tiden jag hade kvar.
LF. Hur?
BG. Uppskatta ALLT. Från Familj, Vänner, Naturen, Elementen … Allt … jag skulle uppskatta, i vetskapen, att jag snart inte skulle ha det längre. Ska jag eller du, skrika ut BINGO?
LF. Exakt. Ibland uppskattar man inte vad man har förrän det är borta och har försvunnit. Du kan fortfarande uppskatta det som är borta … men önska att du hade gjort det mer när du hade det … UPPSKATTA VERKLIGEN GÅVAN DET VAR. .
DET SOM FINNS FRAMFÖR DIG … MÖJLIGHETER ATT TJÄNNA SOM POP UP KONTINUERLIGT HÖJS TUSENFALDIGT I ENERGI … I ENERGISK VIBRATION NÄR DE UPPSKATTAS FÖR DET DE ÄR, UPPSKATTAT FÖR ATT DU ÄR NÄRVARANDE FÖR NU.
Tro inte att att plocka upp en bit skräp är en mindre tjänst än en donation som ges för att bygga ett sjukhus.
Tro inte att ditt Leende till en Själ har mindre inverkan än en innovativt tal som lyfter tusentals hjärtan.
NÄR DU KOMMER FRÅN HJÄRTAT I ALLT DU GÖR … KOMMER DU FRÅN KÄRLEK.
KÄRLEKSAKTER ÄR TJÄNSTAKTER … OAVSETT HUR OBETYDLIGA DE KAN verka för dig.
EN TJÄNST FRÅN HJÄRTAT KAN INTE MÄTAS ELLER JÄMFÖRAS.
DET ÄR VAD DET ÄR.
KÄRLEK … från en till en annan … det spelar ingen roll om det är till en eller flera … det är av samma vibration … för det är DU  … I SANNING AV SJÄLVET … DET HÖGSTA SJÄLVET.
Det är den högsta äran att stå till tjänst.
Att hålla plats för en annan som behöver höras.
Att ge några slantar från din plånbok, även när det är lite i den … till en som har mindre än du och är i behov.
OCH INOM DET…Inom det ATT GÅ FRÅN/AV HJÄRTAT … och av ingen annan anledning än att det är den du är … får du mer kärlek tillbaka till dig själv.
Du tog inte tjänsten för att få ta emot tillbaka… men det är lag.
Du kan inte ge kärlek … i tjänst för andra och inte ta emot det överflöd som automatiskt kommer att flöda tillbaka till dig.
DET ÄR LIVETS CIRKEL.
För det du ger till andra ger du till dig själv. Ändå finns det lite mening med att ge för att ta emot … man ger för att ge … och i det givandet … återlämnas kärleken.
Kom ihåg, kära själar … ert mod beundras av så många.
Att kunna åstadkomma även det minsta erbjudande av tjänster i en värld som har programmerat dig att göra motsatsen … är anmärkningsvärt.
När du till fullo blir medveten om dämpandet av ditt Själsljus av de som inte har ditt bästa ”i hjärtat”, kommer du att bli förvånad över hur DU … DEN STARKASTE AV DE STARKA … lyckades åstadkomma allt du gjort.
Du kommer att klappa dig själv på axeln och säga … ’WOW, JAG KAN ALDRIG INSE HUR BRA JAG ÄR!
De av oss i de högre världarna VET DETTA … och det är vår största önskan att du kommer att VETA detsamma.
Med er uppmuntran erkänner vi detta och låter vårt ljus skina igenom ljust, när vi tar av oss varje lager som lagts på oss. VI KLARAR DET HÄR.
I tacksamhet. I kärleksfull tjänst JAG ÄR.
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *