SaLuSa

SaLuSa

3 oktober, 2014

Kanal: Mike Quinsey

Underskatta aldrig makten och teknologierna vi har för att transformera er Jord under en mycket kort period, till en som är mer passande för era framtida förväntningar. Till exempel, ni är nästan programmerade till att förvänta er att någon del av Jorden alltid är involverad i krig. Runt omkring er finns bevis på dem som har härjat er planet under århundraden, utan ett uppenbart slut på cykeln av död och förstörelse. Fred förefaller att vara lika långt borta som någonsin och Människan fortsätter att slösa med Jordens resurser, medan miljoner av er civilisation lever i slum och nära till att svälta. Trots allt detta kan vi införa ett omedelbart stopp på krig, men det krävs ett accepterande av en meningsfull fred och intention att bli som Ett då det gäller er framtid. Ibland är den enda vägen till framgång och att tillsammans uppnå fred genom att civilisationen erkänner Enheten av den Mänskliga Rasen. Med en blick på er historia kan det ses att ni lär er saktfärdigt, men som ni säger “vi går framåt”.

Vid en viss punkt inom en nära framtid kommer det fram att ni har gjort tillräckligt med spirituella framsteg och det är dags att låta sådana själar flöda fram utan hinder från de som fortfarande ligger efter. Det är inte på något sätt någon diskriminering mot dem utan gör det möjligt för de som är redo att gå framåt mot de högre vibrationerna utan att bli försenade utav de som inte är. När allt kommer omkring så är det oundvikligt att de som inte är redo att föra sig in i de högre vibrationerna kommer att få sin egen väg att följa för att föra sin utveckling. Den nya cykeln har börjat och sakta men säkert så kommer alla rester av den tidigare cykeln att försvinna, och bytas ut mot en mer uppdaterad version som har fötts av Ljuset. Det kommer inte att finnas någon plats för de lägre vibrationerna, som i vilket fall som helst inte kan existera inom det, och alla tankebanor kommer att vara baserade på Ljus och Kärlek.

Moder Jord kommer också att njuta av förändringarna som kommer att återställa Jorden till sin ursprungliga härlighet. Ni kommer att bli överraskade över hur snabbt det kan ske, och det blir både en njutbar och spännande tid att vara på Jorden. Med återkomsten av de högre vibrationerna så kan våra Rymdvänner också komma så ofta som de önskar och kommer att använda sina erfarenheter för att påskynda förändringarna på Jorden. Civilisationen i den Inre Jorden kommer också att ta del i förändringarna, och ni kommer att träffa dem mycket snabbare än ni kanske förväntar er. Med andra ord Mina Kära, allt är förändringar till det bättre även om det är svårt att tänka sig det för närvarande. Många av er är redan medvetna om att Illuminati har tagit kontroll över nya tekniska framsteg som har fört dem långt in i framtiden. De har aldrig haft någon intention att dela dem med er, men håller fast vid dem för att behålla makten i sina egna händer. Oroa er dock inte då de inte kommer att gynnas av dem på längre sikt och vi kommer att se till att ni istället helt klart gör det, men var goda att notera att det inte finns någon plats eller framtid för krigsvapen.

Det finns så mycket ny teknologi som väntar på att bli introducerad till er, och spännande tider ligger framför er. Så var inte nedstämda då inget förefaller att hända. Vi kan försäkra er att våra aktiviteter aldrig står stilla, och vi är helt engagerade med att se till att ni tryggt går på vägen mot och kommer in i den Nya Åldern. Vi övervakar er Jord och luftrummet runt omkring er för att se till att ni kan utvecklas oförhindrade av utomstående inblandning. Vi kontrollerar absolut de mörkas aktiviter för att se till att det finns en begränsning av hur långt de kan gå med att förbereda sig för att ta över Jorden. Som vi tidigare har sagt så måste vi dock låta dem utvecklas inom de begränsningar som har placerats på dem. Liv flödar till överflöd runt omkring er och ofta osynligt för er på grund av skillnader i vibrationer. Som ett litet bevis på detta finns fotografier som framkallas med Varelser eller spöklika bilder i dem som inte kunde ses vid den tidpunkten. Det är helt enkelt tack vare känsligheten av den fotografiska filmen som ser bilden som era ögon inte kan se.

Om vi ser igenom kaoset från utsidan och inom och ser bortom den uppenbara oredan så finner vi begynnelsen av den Nya Åldern med alla dess teknologier som väntar på att bli introducerade. En del kräver större förändringar som inte för närvarande är tänkbara, då de kräver resurser som inte nu är tillgängliga. Gradvis så förbereds dock allt för dagen då de kan, och framsteg kommer att göras med hisnande fart. Det har inte funnits en tidsperiod såsom denna på tusentals år och det kommer att bli mer uppenbart med tiden. Så vi hoppas ni kan se att ni inte behöver oroa er då det gäller slutresultatet av era nuvarande erfarenheter. Så, koncentrera er på era egna behov och se till att ni är fullt förberedda inför förändringarna.

Generellt finner vi att folk har mer öppna sinnen då det gäller frågor som tidigare ansågs alltför svåra att öppet diskutera. Rädslan över att förlöjligas har nästan upphört då den nya Åldern har låst upp dörrar gentemot ting som generellt inte har diskuterats. Så göm inte ert Ljus och känn er tillräckligt djärva för att tala om det och ni finner då kanske att fler människor än ni trodde är intresserade. När allt kommer omkring så är det nu en tid av avslöjanden, då ni under alltför lång tid har hållits i mörker då det gäller sanningen om er varelse och den Mänskliga historian. Såsom vi nämnde i ett av våra tidigare meddelanden så har ni alla ert ursprung utanför Jorden. Detta betyder inte att ni är helt nya på Jorden, då ni redan har haft många liv på Jorden. Kan ni börja att se att Jorden är en Skola för livet, och ger er i själva verket de snabbaste erfarenheterna i vilka ni utvecklas?

Jag är SaLuSa från Sirius, och alltid glad när jag kan ge insikter då det gäller er framtid. Naturligtvis så finns det alltid en rätt tid för att expandera ert sinne, och förhoppningsvis göra det möjligt för er att frigöra era gamla koncept som inte längre tjänar er. I förgångna tider så fängslades folk lätt av vidskepelse som kommer från en brist av förståelse. Framsteg inom Vetskapen och era teknologier har hjälpt att expandera er kunskap, vilket är en stor övergång från dagarna då ni trodde att ni var i centrum av Universum. Ni kan komma mycket längre, så vara snälla och ha ett öppet sinne. Jag lämnar er med min Kärlek och energi för att lyfta upp er.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Ursprungssajt:http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Du gillar kanske också...